StiriTechTV

Samsung lanseaza seria de Smart TV 2013 in Romania, cu o noua interfata Smart Hub si alte aplicatii noi

seria Samsung SMART TV 2013

Samsung lanseaza seria de Smart TV 2013 in Romania, deschizand o noua era in materie de sisteme Home Entertainment. Noua generatie de televizoare inteligente aduce pe piata locala ultimele inovatii tehnologice, cea mai buna calitate a imaginii, noi functionalitati si mai multe aplicatii, oferind continut adaptat unei game largi de preferinte.

Noile Smart TV-uri vor fi disponibile la preturi ce variaza intre 1.899 lei (32 inci, HD ready) si 12.299 lei (55 inci, Full HD), in functie de diagonala si de alte caracteristici tehnice.

„Televizoarele Smart TV se bucura de o popularitate ridicata in randul consumatorilor, atat pe plan international, cat si local. Anul trecut, spre exemplu, un cumparator roman din cinci a ales un Smart TV, la numai doi ani de la lansarea conceptului de televizor inteligent la nivel international. Pentru 2013 estimam ca la trei televizoare vandute, unul va fi inteligent. Cresterea rapida a interesului pentru televizoarele inteligente Samsung si a gradului de cunoastere al romanilor ne-a determinat sa le monitorizam si mai atent preferintele, gradul de utilizare a functionalitatilor si a aplicatiilor oferite de aceste produse. Este motivul pentru care, impreun cu o companie de cercetare locala, am derulat recent un sondaj in randul consumatorilor romani. Rezultatele ne incurajeaza sa aducem in continuare cele mai performante televizoare Smart, deoarece utilizatorii romani le apreciaza cu adevarat”, a declarat Ana-Maria Păsculescu, Product Manager TV în cadrul Samsung Electronics România.

Lansare Smart TV 2013

Platforma Samsung Smart Hub disponibila pe generatia 2013 de televizoare Smart a fost reproiectata pentru a simplifica procesul de cautare. Continutul este organizat in trei sectiuni principale, avand o interfata usor de folosit si icoane dinamice care faciliteaza previzualizarea instantanee a sectiunilor. Aceste sectiuni sunt:

  • Fotografii, Videoclipuri & Muzica – aceasta sectiune le permite consumatorilor sa organizeze continutul cu caracter personal si fisierele existente pe televizorul Samsung Smart TV si pe alte dispozitive concetate cu acesta.
  • Socializare – sectiunea afiseaza continutul creat de prieteni si familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum si alte servicii de video call.
  • Aplicatii – organizeaza aplicatiile Samsung descarcate si recomandarile pentru a ușura accesul utilizatorilor.

In plus, consumatorii care anul trecut au achizitionat un TV din seria ES7000 sau ES8000 au la dispozitie modulul Smart Evolution Kit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!