StiriTV

Samsung lanseaza serviciul TV Discovery la Mobile World Congress

serviiciul Samsung TV Discovery

Samsung Electronics anunta TV Discovery, serviciu ce va fi lansat in cadrul Mobile World Congres si care ofera consumatorilor o modalitate mai rapida si mai usoara de a gasi si a viziona programe TV si continut video online. Oferind recomandari personalizate si posibilitatea de a cauta in grilele mai multor furnizori de continut, TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele. 

Printre caracteristicile TV Discovery se numara:

  • Telecomanda universala: se conecteaza la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD si Blu-Ray playere, astfel incat utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-si gestiona optiunile de continut
  • Recomandari personalizate: Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandarilor personalizate
  • Cautare avansata: Le permite utilizatorilor sa gaseasca filme, emisiuni TV si secvente video dintr-o singura cautare.
  • Acelasi continut pe mai multe dispozitive: Le permite utilizatorilor sa proiecteze continut de pe tableta pe televizor, sau invers.
  • Social Sharing: Utilizatorii pot trimite prietenilor informatii despre programele urmarite si pot vedea ce au vizionat acestia prin intermediul Samsung TV Discovery.

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

Seul, Coreea21 februarie 2013Samsung va prezenta la Mobile World Congress noul serviciu TV Discovery, care oferă consumatorilor o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a găsi și a viziona programe TVși conținut video. Oferind recomandări personalizate și posibilitatea de a căuta îngrilelemai multor furnizori de conținut, TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele. 

TV Discovery simplifică foarte mult procesul de căutare de conținut prin integrarea și redarea informației în timp real de la mai multe surse, inclusiv video-on-demand, programe TV live sau servicii de conținut online, cum ar fi YouTube. În timp, serviciul oferăși recomandări personalizate, bazate pe istoricul preferințelor utilizatorilor.

TV Discovery permite utilizatorilor să cauteși să vizionezeconținut de la toți furnizorii noștri parteneri, indiferent dacă este vorba de programe on-demand sau de emisiunile preferate ale clienților”, a declarat Dr. Won-Pyo Hong, Președintele și șeful Media Solution Center. „Serviciul include, de asemenea, tehnologie pentru recomandări personalizate, care le permite consumatorilor să «învețe» serviciul preferințele lor personale. Cu cât aceștia folosesc mai mult TV Discovery, cu atât mai relevante devin recomandările pentru TV, filme și alte programe de divertisment on-demand. Mai simplu de atâta nu se poate.”

Serviciul poate fi folosit pentru găsireași vizualizarea de conținut pe televizoarele Samsung SMART sau pe dispozitivele mobile Samsung. TV Discovery poate fi folosit și pentru a transfera cu ușurință sau pentru a relua conținut între dispozitive conectate. În plus, serficiul permite transformareaunei tablete într-o telecomandă universală cu ajutorul căreia utilizatorii pot efectua căutări de programe TV live sau on-demand direct de pe dispozitivul mobil și să vizualizeze selecțiile pe Samsung Smart TV-ul lor.

Pentru început, TV Discovery va agrega conținut de la Acetrax, Wuaki, MovieMax, FilmIn, Chili, Pathéși SF Anytimeînțărileeuropene, iarîn SUA de la Netflix și Blockbuster.

Printre caracteristicile TV Discovery se numără:

  • Telecomanda universală: se conectează la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD și Blu-Ray playere, astfel încât utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-și gestionaopțiunile de conținut
  • Recomandări personalizate:Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandărilor personalizate
  • Căutare avansată:Le permite utilizatorilor să găsească filme, emisiuni TV și secvențe video dintr-o singură căutare.
  • Același conținut pe mai multe dispozitive:Le permite utilizatorilor să proiecteze conținut de pe tabletă pe televizor, sau invers.
  • Social Sharing:Utilizatorii pot trimite prietenilor informații despre programele urmăriteși pot vedea ce au vizionat aceștia prin intermediul Samsung TV Discovery.

Serviciul TV Discovery va fi lansat în primul trimestru al anului 2013, în SUA, Coreea și 14 țări europene, printre care Marea Britanie, Franța, Italia, Germania și Spania pe toate seriile Samsung SMART TV, iar în al doilea trimestru al anului pe telefoanele mobile.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!