Samsung ne arata incotro se indreapta lumea device-urilor mobile

0

device samsung afisaj flexibil Youm

De aproximativ doi ani de zile, Samsung studiaza modalitatea prin care ar putea implementa afisaje flexibile in viitoarele sale device-uri, motiv pentru care la marea majoritate a evenimentelor importante (targuri, expozitii) din lumea tehnologie precum CES, MWC sau IFA, producatorul coreean si-a prezentat de fiecare data progresul facut in acest domeniul prin prezentarea unor astfel de ecrane flexibile bazate pe ceea ce ei numesc — Youm.

In acest an la CES, Samsung a facut urmatorul pas prezentand un telefon prototip cu un ecran flexibil Youm. Desi telefonul nu ruleaza deocamdata un sistem de operare complet, ci mai degraba doar o interfata grafica demo, similara cu TouchWiz UI -ul marca inregistrata Samsung.

Samsung Electronics a dat publicitatii un videoclip, unde sunt demonstrate astfel de device-uri hibrid (tableta/telefon) ce au la baza tehnologia Youm si trebuie sa va marturisesc aceste terminale arata promitator. Daca Samsung v-a lansa un astfel de gadget in 2013-2014, v-ar interesa achizitionarea lui?

httpvh://youtu.be/rOoGgkXAWVQ

Articolul precedentBlackberry Z10 va fi lansat pe 30 Ianuarie
Articolul următorHTC M7 apare in prima imagine inainte de Congresul Mondial de Telefonie Mobila de la Barcelona

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.