Camere FotoStiri

Samsung NX mini, disponibila in magazinele din Romania

NX Mini

La mijlocul lunii martie Samsung Electronics anunta camera smart NX Mini, un model special creat pentru pasionatii de selfie-uri. La distanta de aproximativ doua luni si jumatate, Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea celui mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume, Samsung NX mini, pe piata locala. Camera Samsung NX Mini (NXF1) poate fi achizitionata incepand de saptamana aceasta din magazinele partenere producatorului sud coreean.

Fotografiile realizate de Samsung NX Mini pot fi trimise rapid și cu ușurință cu ajutorul conexiunii Wi-Fi și NFC, astfel încât utilizatorii se pot bucura alături de prietenii lor de amintirile surprinse. Camera NX mini poate fi achiziționată din toate magazinele partenere din România.

Fiind cea mai subțire și mai ușoară camera cu obiectiv interschimbabil de pe piață, NX mini reprezintă cea mai bună modalitate de a surprinde viața în mișcare, fără efort. Cântărind doar 158g (corpul camerei) și având un design foarte subțire (22,5 mm), NX mini poate fi strecurată cu ușurință în orice geantă sau buzunar și în același timp poate oferi rezultatele așteptate de fotografii devotați. Camera are un corp solid din metal, cu design premium, iar finisajele sale fac din dispozitiv alegerea perfectă pentru fotografii atenți la stilul lor, ce își doresc să aibă un cuvânt de spus în setarea tendințelor. Camera este disponibilă în cinci culori diferite (alb, roz, verde-mentă, maro și negru), iar utilizatorii pot alege cu ușurință varianta cea mai potrivită stilului lor.

Selfie-ul este în ultimul timp un termen obișnuit în vocabularele din întreaga lume, iar popularitatea sa nu pare să scadă. Datorită celor mai recente tendințe ale comportamentului utilizatorilor, NX mini are o gamă de funcții exclusive, ce le permit fotografilor să accepte fără efort tendința globală a fotografiilor personale. Cu un Display Flip up și Touch de 75,2 mm (3.0 inci), care se rotește la 180 de grade, utilizatorii se pot fotografia foarte ușor. Performanța optică a lui NX mini poate oferi imagini clare, de foarte bună calitate, astfel încât lucrurile sau persoanele fotografiate să arate cât mai bine posibil. Având lentile ultra-subțiri, de 9 mm, cu un unghi larg de vizualizare, NX mini poate surprinde fotografii de grup de la o distanță egală cu lungimea brațului, astfel încât utilizatorii pot de acum să facă parte din imaginile care surprind amintiri de grup.

Funcția Wink shot disponibilă pe NX mini este cea mai ușoară modalitate de a te surprinde în cea mai bună ipostază, fără să fie nevoie să îți folosești mâinile pentru a declanșa. Utilizatorii trebuie doar să își seteze ipostaza și să clipească către aparat pentru a obține o fotografie. Atunci când detectează o clipire, NX mini va face automat o fotografie după două secunde, fără ca utilizatorul să nu fie nevoit să mai apese vreun buton.

Chiar dacă are un design foarte subțire, NX mini concentrează performanța într-un spațiu foarte restrâns. Senzorul său BSI CMOS de 20.5 MP (de 1 inci) le permite utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate, asigurându-se că nu se pierde niciun detaliu. Având cea mai mare rezoluție din clasa sa, imaginile surprinse cu ajutorul lui NX mini se remarcă prin cele mai intense culori.

Impresionanta funcție Continuous Shot, cu o viteză de 6fps, le oferă fotografilor șansa să surprindă imagini în mișcare, iar Shutter Speed, cu viteza de 1/16000 sec, îngheață peisajele în mișcare, permițând surprinderea emoțiilor în detalii clare.

Tag & Go: Doar apeși pentru a împărtăși amintirile

La fel ca celelalte camere SMART lansate de Samsung în 2014, NX mini este echipat cu Wi-Fi și NFC integrat, ceea ce face posibilă distribuirea imaginilor dintr-o singură mișcare. Tag & Go îi permite lui NX mini să se sincronizeze cu dispozitivele ce permit conexiuni NFC, precum tabletele sau smartphone-urile, prin simpla atingere a celor două. Odată sincronizate, utilizatorii pot:

Selecta și transfera mai multe imagini odată către dispozitivele sincronizate prin funcția Mobile Link;

Trimite imagini la max. patru dispozitive prin funcția Group Share, eliminând procesele repetitive, care consumă mult timp, atunci când utilizatorii vor să trimită pozele mai multor prieteni;

Controla aparatul NX mini cu ajutorul unui smartphone prin funcția Remote View Finder Pro;

Folosi camera ca un Baby Monitor. Când este detectat un sunet, smartphone-ul sincronizat cu aparatul se activează cu ajutorul unei aplicații, permițându-le părinților să vadă dacă este nevoie să se ocupe de copil.

În plus, NX mini oferă și o serie de opțiuni de stocare extinse, iar imaginile pot fi urcate direct din cameră în cloud. Utilizatorii pot încărca pozele lor direct din NX mini atât în Dropbox cât și pe Flickr, popularul web-site pentru fotografii. Dropbox oferă 2GB de stocare gratuită pentru noii utilizatori, accesibili de pe orice tip de dispozitiv, iar cu Flickr utilizatorii pot încărca imagini până la un terabyte. Cu toată tehnologia ce vine în sprijinul stocării și distribuirii imaginilor disponibilă pe NX mini, este mai ușor ca niciodată să faci schimb sau să păstrezi cele mai frumoase amintiri.

Obiective specializate NX-M pentru NX mini

Samsung a lansat trei obiective pentru NX mini (NX-M) care sunt optimizate pentru a fi folosite cu corpul aparatului, oferind diverse opțiuni pentru preferințele fotografice ale fiecăruia.

Obiectivul NX-M 9 mm F3.5 ED are un design foarte subțire, iar unghiul său larg de vizualizare face din acest obiectiv alegerea ideală pentru surprinderea peisajelor si auto-portretelor. Obiectivul oferă în același timp și unghiul optim pentru selfie-uri, astfel încât camera devine cea mai bună variantă pentru persoanele foarte mobile, care vor să se surpindă în cele mai avantajoase unghiuri.

Obiectivul NX-M 9-27 mm F3.5-5.6 ED OIS este un obiectiv zoom special creat, ce are în același timp un design foarte stilizat, fiind suficient de mic pentru a intra perfect în orice geantă sau buzunar.

Obiectivul NX-M 17 mm F1.8 OIS le oferă fotografilor posibilitatea de a obține un foarte frumos efect bokeh, efect ce scoate în evidență foarte detaliat subiectul fotografiei, comparativ cu mediul din jurul său.

Cei ce dețin un NX mini vor putea folosi 15 obiective NX, utilizând un Adaptor Special NX-M (ED-MA4NXM). Aceste obiective se comercializează separat.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!