AccesoriiHardwareStiri

Samsung SE-218GN si SE-208GB noile DVD-RW externe ultra-slim

SE-218GN si SE-208GB

Samsung Electronics a anuntat astazi lansarea noilor DVD-RW portabile ultra-slim, modelele SE-218GN si SE-208GB, cu un design mai elegant si portabile.

Masurand 148,6x14x146mm SE-208GB si SE-218GN 148×14,4×143, acestea sunt ideale pentru utilizatorii de Ultrabook-uri care au nevoie de unitati optice pentru a accesa documente stocate, fotografii si continut multimedia. Aceste noi produse au un design care plaseaza butonul „Eject” pe partea superioara a carcasei, pentru o utilizare cat mai confortabila.

Smart Power Technology prin consumul redus și posibilitatea de conectare printr-un port USB, le oferă utilizatorilor o soluție flexibilă prin care bateria Ultrabook-ului lor nu va fi suprasolicitată atunci când acesta este utilizat în afara casei sau a biroului, respectiv atunci când nu este conectat la o sursa de alimentare. Smart Power Technology le permite unităților DVD-RW să funcționeze ca un hard disk portabil pentru tablete cu porturi USB. Astfel, împreună cu funcția AV Connectivity™,utilizatorii de tablete se pot bucura acum de conținutul lor multimedia stocat.

Alături de opțiunile flexibile de conectivitate, unitățile sunt echipate cuSmart Archive Technology™, pentru a stoca în siguranță date personale importante. Spre deosebire de alte tehnologii existente, această opțiune oferă o calitate a scrierii optimizată pentru DVD-urile care sunt folosite pentru stocarea conținutului pentru o perioadă lungă de timp. Tehnologia se aliniază formatării standard DVD compatibilă inclusiv cu discurile de arhivare (ISO10995 standard). În plus, driverele suportă tehnologia de stocare a discurilor M-DISC™, care scrie datele pentru a putea fi folosite oricând, chiar și de către generațiile viitoare, fără a apărea problema pierderii acestor date.

Model 208GB_W_side-open

Noile unități optice au fost create pentru a fi compatibile cu toate sistemele răspândite de operare, inclusiv cu noul Windows 8 și cu cea mai nouă versiune Mac OS. Acestea pot citi și scrie fișiere la diferite viteze, pe diferite tipuri de media și includ tehnologia Buffer Under Run pentru a preveni erori ce pot apărea atunci când vitezele de scriere depășesc vitezele transferurilor de date.

La fel ca toate produsele Samsung, și modelele SE-218GN si SE-208GB sunt prietenoase cu mediul, fiind fabricate cu ajutorul tehnologiei de lipire fără plumb, care restricționează folosirea de materiale dăunătoare, precum plumb, cadmiu, mercur și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!