SmartphonesStiri

Samsung SM-G739F, un nou smartphone accesibil de mari dimensiuni?

 samsung sm-g739f

Samsung SM-G739F, un nou smartphone de clasa medie?

Sud-coreenii de la Samsung pregatesc un nou smartphone accesibil, ce face parte din categoria mid-range (clasa medie). Nu sunt informatii venite in mod oficial, dar un terminal Samsung SM-G739F a fost surprins pe gfxbench.com, evident, la teste benchmark.

Astfel, noul terminal Samsung SM-G739F ar avea un display de 5.5 inch cu rezolutie HD (1280×720), un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.6GHz, GPU Adreno 305, 2GB memorie RAM, 16GB memorie interna, o camera foto pe spate de 7 megapixeli cu capabilitatea de a inregistra videoclipuri la rezolutii full HD (1920×1080), cu functii autofocus, touch focus si flash LED incorporat. Pe fata, Samsung SM-G739F are o camera de 2 megapixeli ce poate inregistra full HD.

Samsung SM-G739F

Alte caracteristici sunt oferite de prezenta unui accelerometru, bluetooth, compas, GPS, giroscop, senzor de proximitate, pedomtru, termometru si Wi-Fi. Terminalul Samsung SM-G739F ruleaza Android 4.4.4 KitKat.

Nu exista informatii oficiale sau vreo declaratie din partea companiei, dar ne asteptam ca in curand compania sud-coreeana sa-l faca oficial.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!