Samsung SM-G930 si SM-G935 sunt cele doua modele de Galaxy S7 [zvon]

0

Samsung SM-G930 si SM-G935

Zvonurile conform carora Samsung va lansa doua versiuni ale Galaxy S7 tind sa se adeverasca. Acestea vor avea numar de model Samsung SM-G930 si SM-G935.

Conform traditiei din ultimii ani, adica de a lansa cel putin doua versiuni ale unui flagship, Samsung va lansa doua modele ale urmatorului smartphone din gama Galaxy S. Avand numele de model Samsung SM-G930 si SM-G935, acestea sunt denumite in cadrul companiei “Project Lucky” fiindca sunt a saptea generatie de Galaxy S, iar numarul 7 este unul norocos.

Potrivit unor zvonuri nu vor trece mai mult de doua luni pana cand Samsung SM-G930 si SM-G935 vor fi prezentate oficial publicului. Denumit in documente Hero si Hero2, unul dintre viitoarele modele Galaxy S7 va veni cu procesor Snapdragon 820, iar celalalt cu procesor Exynos 8890 si ambele modele vor avea spatiu de stocare UFS 2.0.

Pentru inceput Samsung SM-G930 si SM-G935 se vor lansa pe pietele din Europa, Canada, China, Corea si SUA, urmand ca in scurt timp sa fie disponibile si pe celelalte continente.

sursa

Articolul precedentFIFA 16 de saptamana aceasta oficial disponibil in Romania
Articolul următorBlackBerry Priv, primul telefon cu Android al canadienilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.