SmartphonesStiri

Samsung SM-P601 un prototip de 5.25″ testat in India. Ar putea fi un Galaxy Note Mini?

Samsung Electronics are obiceiul de a lansat tot felul de dispozitive mobile: smartphone-uri, phablet-uri si tablete de toate dimensiunle, unele dintre ele sunt de multe ori doar teste, care apoi nu mai mai primesc o noua versiune daca produsul nu are succes printre clientii sai.

Un astfel de produs ar putea fi Samsung SM-P601, surprins intr-un jurnal de transport pe aeroportul din New Delhi, India, log de zbor (transport) care sugereaza ca ar fi vorba despre un telefon mobil Samsung, ce are un ecran cu diagonala de 5.25 inch.

Samsung SM-P601

Deocamdata, nu stim exact ce fel de dispozitiv este si, daca intradevar este vorba despre un Galaxy Note Mini, insa, ieri de dimineata, au fost date publicitatii doua fotografii care aratau un telefon ce poarta denumirea Galaxy J, cu ecran de aproximativ 5 inch, procesor Snapdragon 800 si design asemenator noului Samsung Galaxy Note 3.

Ce parere aveti despre aceasta informatie de ultima ora. Credeti ca pregateste Samsung un al doilea Galaxy Note 3, de dimensiuni ceva mai mici?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!