BreakingSOFTWAREStiri

Samsung Ucraina confirma datele exacte ale update-urile la Jellybean pentru GALAXY S2,S ADVANCE,GALAXY Note, Ace 2 si Tab 7 Plus

image

Intr-un articol informativ publicat pe site-ul oficial ucrainean al producatorului Samsung, au fost anuntate datele cand ar trebui sa porneasca update-ul la Jellybean pentru modelele GALAXY S2, GALAXY Ace 2 , GALAXY Note, GALAXY S Advance si GALAXY Tab 7 Plus.

Primul pe lista conform siteului Samsung Ucraina este GALAXY S Advance GT-9070 care ar trebui sa primeasca Android 4.1.2 din data de 18 februarie,  urmat de GALAXY Tab 7 Plus GT-P6200 pe data de 22 februarie, GALAXY Note GT-N7000 pe 1 martie, GALAXY S 2 GT-I9100 pe 3 martie si in final GALAXY Ace 2 GT-I8160 pe 22 aprilie.

image

Pe aceasta lista este trecuta si tableta GALAXY Tab 8.9 care ar fi primit Android 4.0.4 din 24 ianuarie.

Samsung Ucraina a retras intre timp acest articol de pe site-ul lor. E posibil ca acest orar sa fie asemanator cu cel al celor de la Samsung Romania. Vom incerca sa luam legatura cu ei pentru a afla mai multe detalii despre distribuirea update-urilor la Jellybean pentru urmatoarele 2-3 luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!