StiriTechTV

Samsung Romania lanseaza varful de gama Samsung UHD TV 85S9 pe piata locala

Samsung UHD TV 85S9

In cadrul unui eveniment ce a avut loc ieri dimineata in Bucuresti, la Cantine de Nicolai, Samsung a lansat in Romania noua gama de televizoare Samsung UHD TV, reprezentata de varful de gama Samsung UHD TV 85S9 (85 de inch in diagonala). Acest model se remarca atat prin calitatea imaginii, design-ul minimalist, cat si prin sistemul de sunet performant.

Samsung UDH TV 85S9 are o rezolutie de patru ori mai mare ca cea Full HD, ce depaseste 8 milioane de pixeli (3840 x 2160), tehnologie Ultra Clear Panel & Precision Black Pro, ecranul este divizat in 240 de zone in spatele carora se afla un LED care isi reduce automat intensitatea, pentru a oferi un negru profund. In plus, prin tehnologia Micro Dimming Ultimate ecranul este imprtit in 1,152 de zone pe care se aplica setarile de contrast, culoare si ajustare a detaliilor, pentru o imagine cat mai intensa.

Modelul poate fi achizitionat din magazinele partenerilor Samsung la pretul de 154.999 lei. Mai multe detalii despre acest model gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

1098358_548071598587280_936949228_n

[showhide]

București, 5 august 2013 – Samsung Electronics România lansează pe piaţa locală gama UHD TV oferind utilizatorilor o experiență de divertisment completă.

Vârful de gamă, Samsung UHD TV de 85 inci (85S9), se remarcă atât prin calitatea imaginii, design-ul minimalist, cât şi prin sistemul de sunet performant. Modelul poate fi achiziționat din magazinele partenerilor Samsung la prețul de 154.999 lei.

Noul televizor are o rezoluție ce depășește 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mare decât cea existentă la televizoarele Full HD, oferind claritate, culori bogate și intense. Astfel, noua gamă oferă o rezoluție de 3840 x 2160 sau de 4 ori rezoluția Full HD. Pentru un ecran cu o diagonală de 85 de inci, aceasta înseamnă 52 de pixeli per inch.

În plus, modelul 85S9 are încorporată tehnologia Quadmatic picture engine – un procesor quad core care permite transformarea imaginii într-un algoritm în patru paşi pentru îmbunătăţirea imaginii de la HD sau Full-HD până la UHD (Ultra High Definition), printr-o serie de reglaje ale următoarelor funcții: acuratețea imaginii, luminozitate, contrast, detaliu. Acest algoritm detectează tipul de conținut redat pentru a alege metoda de adaptare potrivită formatului respectiv – SD, HD sau Full-HD, intensifică detaliile prin procesare pe bucăți a imaginilor, elimină zgomotele de compresie și execută up-scalling-ul la calitate foarte apropiată de rezoluția 4K nativă.

Datorită dotărilor hardware și software, televizorul oferă imagini de o calitate uimitoare, redând cu precizie atât culorile vii cât și negrul. Astfel, prin tehnologia Ultra Clear Panel & Precision Black Pro, ecranul este divizat în 240 de zone în spatele cărora se află un LED care își reduce automat intensitatea, pentru a oferi un negru profund. În plus, prin tehnologia Micro Dimming Ultimate ecranul este împărțit în 1,152 de zone pe care se aplică setările de contrast, culoare și ajustare a detaliilor, pentru o imagine cât mai intensă.

Datorită modului minimalist și elegant în care este proiectat Samsung UHD TV 85S9, ecranul televizorului oferă îmbinarea perfectă între profilul extra-subțire și ecranul foarte larg, de 85 de inci. Mai mult, datorită modulului One Connect, toate cablurile și conectori televizorului vor fi mascate, oferind astfel o instalare elegantă. Modulul completează astfel stilul minimalist al televizorului, oferind conectare HDMI, LaN, USB și antena TV.

Pe lângă toate acestea, 85S9 le oferă utilizatorilor și o adevărată experiență audio, cu ajutorul difuzoarele de 120 de wați încorporate. Astfel, Samsung UHD TV redă cu fidelitate atât sunetele înalte, datorită boxelor plasate în partea superioară a televizorului, cât și sunetele joase, datorită subwoofer-ului special creat, oferind o utilizatorilor o experiență de divertisment de neegalat.

Samsung UHD TV este singurul model de pe piață care, prin Evolution Kit, va oferi upgrade procesorului şi memoriei televizorului, pentru a asigura compatibilitatea cu viitoarele standarde UHD, preîntâmpinând astfel eventualele modificări ce ar putea avea loc în ceea ce priveşte ratele de compresie şi transmisie. Astfel, utilizatorii se vor putea bucura permanent de ultimele inovații. Mai mult, Evolution kit va face upgrade-ul de software, aducând cele mai noi servicii și beneficii ale Smart TV-urilor. Noua gamă oferă control prin mișcări și voce, alături de convergență cu celelalte device-uri Samsung prin AllShare.

Televizorul Samsung UHD S9 a fost certificat oficial de autoritățile internaționale pentru performanța ridicată a imaginii și pentru calitatea deosebită a conținutului 3D și a sunetului. Certificările au fost oferite de către UL, TUV Rheinland și Intertek, autorități de certificare cu competențe la nivel internațional.

Împreună cu UHD TV 85S9, Samsung a lansat pe piaţa locală şi modelele UHD din seria F9000, de 65 de inci şi 55 de inci, la preţurile recomandate de 7000 de euro şi 5000 de euro.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!