HardwareStiri

Sapphire dezvaluie placa video Radeon HD 7770 Vapor-X Black Diamond

204a

Sapphire a lansat o noua placa video, ocupand un sector al pietei tentant pentru cumparatorii ce apreciaza un pret bun pentru valoarea primita, mai exact placa Radeon HD 7770 Vapor-X Black Diamond. Pe scurt, este o placa Radeon HD 7770 GHz Edition ce are atasata un cooler avansat bazat pe tehnologia camera cu vapori, imbinata cu un accent de negru; toate acestea n-ar trebui sa implice costuri prea mari pentru Sapphire, ci doar sa imbunatateasca major prezentarea produsului. Este o mica variatie a placii Vapor-X OC intalnita pe piata de vest.

204b

Placa Sapphire HD 7770 Vapor-X Black Diamond foloseste un cooler Vapor-X ce foloseste o camera cu vapori si doua heat-pipe-uri cu grosimea de 8 mm ca sa indeparteze caldura de la GPU, si sa o conduca la o stiva fina si densa de aluminiu, ce este mai apoi ventilata de o pereche de ventilatoare de 80 mm.

204c

Dedesubt se gaseste un PCB cu design personalizat imbracat in negru, si foloseste inductoarele silentioase de la Sapphire. Placa se incadreaza in specificatiile de referinta ale AMD in ceea ce priveste frecventele, mai exact 1000 MHz pentru core si 1250 MHz (5.00 GHz GDDR5 – efectiv) pentru memorie. Vine dotata cu 1 GB de memorie GDDR5 de-a lungul unei interfete cu largimea de 128-biti. Puterea este furnizata de la un singur conector PCIe de 6-pini. Iesirile video includ doua porturi DVI, si cate un DisplayPort respectiv HDMI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!