Stiri

Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X pozata, testata

1

Aici sunt primele poze ale placii video Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X, produsul premium al companiei bazat pe noul GPU al lui AMD. Placa prezinta un PCB si un aspect al cooler-ului proprii Sapphire, incluzand un radiator cu fini de aluminiu ventilat de o pereche de ventilatoare de 80 mm, si un PCB  lung de 21.5 cm. Placa se alimenteaza prin intermediul unui singur conector PCIe de 6-pini, iesirile sale video sunt similare cu HD 7850, avand o pereche de conectori DVI, HDMI, si DisplayPort. Poate fi pusa sa ruleze in tandem doar cu o singura placa de felul ei.

2

3

4

SweClockers, cei care au o astfel de placa, nu au pierdut timpul si au pus-o sa ruleze 3DMark Fire Strike si 3DMark 11. In Fire Strike, placa are un scor de 4026 puncte (grafica) comparativ cu cele 4395 de puncte ale lui HD 7850, fiind astfel mai lenta cu doar 8.3 procente.

56

O captura de ecran a softului GPU-Z ne dezvaluie viteze de 1075 MHz pentru core, si 1600 MHz la memorie, ceea ce rezulta intr-o largime de banda de 102.4 GB/s. Trebuie notat faptul ca versiunea 0.6.8 a softului GPU-Z nu suporta oficial HD 7790 „Bonaire”, asa ca unele valori ar putea fi afisate eronat. Valori precum vitezele core-ului si a memorie sunt date de driver si drept urmare pot fi precise.

7

Sursa: SweClockers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!