Stiri

Satellite Click 10 si Satellite Radius 14, noile laptopuri Toshiba

Satellite Click 10 si Satellite Radius 14

Compania Toshiba a extins gama de laptopuri Satellite cu doua noi modele, Satellite Click 10 si Satellite Radius 14.

Satellite Click 10 este un dispozitiv care ofera doua moduri de folosire, tableta sau laptop. Click 10 vine cu Windows 10 pre-instalat, fiind special optimizat pentru acest sistem de operare, iar folosit ca si tableta ruleaza Windows 10 Continuum. Laptopul este dotat cu un ecran de 10.1 inci care ofera un unghi lar de vizualizare, aproximativ 178 de grade, un procesor Intel Atom ajutat de o capacitate RAM de 4 GB si spatiu de stocare de 64 GB. Fiind si o tableta, acesta dispune si de o camera principala de 8 megapixeli si una frontala HD cu un senzor de 2 megapixeli. Cei de la toshiba au declarat ca sistemul de alimentare al Satellite Click 10 ofera pana la 15 ore de folosire, iar in modul tableta 8 ore.

Satellite Click 10
Satellite Click 10

Cel de-al doilea model lansat, Satellite Radius 14, este un compact 5-in-1 cu ecran pliabil la 360 de grade, oferind 5 moduri de folosire: laptop, tableta, tabletop, presentation si audience. Radius 14 este dotat cu un ecran tactil de 14 inci si ofera posibilitatea alegerii dintre mai  multe variante, procesor AMD A8 sau pana la Intel Core i7 generatia a sasea, pana la 16 GB RAM DDR3, HDD de 2 TB sau SSD de 256 GB si o baterie care ofera pana la 10 ore de folosire.

Satellite Radius 14
Satellite Radius 14

Nu avem informatii cu privire la pretul Toshiba Satellite Click 10 si Satellite Radius 14, dar stim ca vor fi disponibile incepand cu ultimul trimestru al acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!