LaptopuriStiri

Toshiba lanseaza laptopurile convertibile Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B

Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B

Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B noile laptopuri convertibile de la Toshiba prezentate la IFA 2014.

Toshiba prezinta zilele acestea in cadrul expozitiei IFA 2014 de la Berlin noile laptopuri convertibile din gama Satellite – Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B, doua modele care ar putea lua locul faimoaselor Chromebook-uri, datorita faptului ca pretul este unul accesibil. Microsoft anunta-se de ceva vreme ca va lansa in curand o serie de laptopuri foarte accesibile care sa concureze cu Chromebook-urile Google.

Noile modele sunt echipate cu ecran tactil de 29.5 cm (11.6″), proiectate pentru mobilitatea si flexibilitatea de care are nevoie utilizatorul modern. Primul laptop Toshiba convertibil cu ecran de 29.5 cm (11.6”), Satellite Radius 11, are cinci moduri de utilizare diferite, in acest fel continutul poate fi redat intr-o varietate de moduri. Satellite CL10-B confera libertatea de a salva si de a accesa fisierele din cloud, fiind optimizat pentru calatorii. Ideale ca prim laptop pentru elevi si studenti sau pentru oricine are nevoie de un dispozitiv accesibil, noile modele Satellite se adapteaza cu usurinta oricarui stil de viata mobil.

„Mobilitatea inseamna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, iar noile modele Satellite Radius 11 si CL10-B reflecta acest lucru” declara dl. Sandor van der Ham, Vicepresedinte, B2C PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH. „Prin dezvoltarea acestor dispozitive adaptabile, cu Windows 8.1, am creat o gama accesibila ce ofera flexibilitatea si libertatea de a face ceea ce aveti nevoie, oriunde va aflati, fara niciun compromis din punct de vedere al design-ului, performantei sau inovatiei. Este vorba de mobilitate, atat cat isi doreste fiecare.”

“Suntem incantati sa anuntam aceasta noua inovatie de la Toshiba; noul Satellite Radius 11 este conceput pentru Windows 8.1, pentru o lume ce are ca prioritati mobilitatea si conectivitatea in cloud,” declara Peter Han, Vicepresedinte, Worldwide OEM Marketing. “Cu cinci moduri diferite, acesta ofera flexibilitatea de care utilizatorii au nevoie pe parcursul unei zile – de la birou, acasa si in miscare.”

Optimizat pentru utilizare tactila pentru a se obtine cat mai mult cu utilizarea Windows 8.1, Satellite Radius 11 este creat pentru a fi flexibil cu cinci moduri diferite de utilizare, pentru situatii diferite. Modul Laptop este ideal pentru productivitate si accesul la tastatura si porturi, in timp ce modul Tablet utilizeaza balamaua 360 de grade, pentru a viziona clipuri video sau

pentru navigare web. Odata ce unghiul dintre ecranul laptopului si tastatura depaseste 180 de grade, tastele standard vor fi blocate, pentru a preveni apasarea lor accidentala. Modul Audience ofera o experienta de vizionare hands-free, cu difuzoare frontale pentru sunet clar pentru cei ce urmaresc continutul. Modul Presentation este ideal pentru situatia in care e nevoie de navigare si vizualizare de sine statatoare, in special in spatii inguste cum ar fi in avion. In sfarsit, modul Tabletop activeaza mecanismul balamalei duble pentru a permite intinderea perfecta a laptopului in plan drept si partajarea de continut cu grupuri mai mari.

Satellite CL10-B este perfect pentru cei care isi doresc un laptop destul de compact pentru a fi transportat oriunde, cu libertatea de a face mai multe in timp ce se afla pe drum. Acest dispozitiv accesibil include Windows 8.1 cu Bing si ofera 100 GB stocare in cloud cu OneDrive[1], ceea ce inseamna ca documentele, fotografiile, clipurile video si alt continut ce sunt salvate in directoarele personale OneDrive vor putea fi disponibile practic de oriunde[2], de pe orice dispozitiv. Salvarile automate si sincronizarea fisierelor asigura stocarea in siguranta a datelor in cloud, in cazul pierderii sau a deteriorarii laptopului. Satellite CL10-B include, de asemenea, acces gratuit la Microsoft Office Online oferind variante web-based ale Microsoft Excel, Word, Power Point, OneNote si Outlook pentru a ajuta utilizatorul sa lucreze sau sa studieze cu usurinta. Utilizarea offline este, de asemenea, suportata datorita aplicatiilor integrate si a sistemului de operare Windows 8.1 cu Bing.

Toshiba Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B:

 • Display: 29.5 cm (11.6”) rezolutie HD (1366 x 768) si ecran touch in 10 puncte
 • Placa grafica: Intel HD Graphics
 • Conectivitate: 1 x HDMI , 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, cititor carduri SD
 • Comunicare: Wireless LAN (802.1b/g/n), Bluetooth 4.0
 • Audio: Difuzoare Stereo cu DTS Sound™
 • Camera web HD cu microfon incorporat
 • Port de siguranta Kensington
 • Culoare: Satin GoldTM
 • Dimensiune: 289 x 199 x 19.9 mm

Toshiba Satellite Radius 11:

 • Procesoare: Intel Celeron sau Pentium cu Intel Burst Technology 2.0
 • Spatiu stocare: 500 GB HDD
 • Memorie: 4 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Sistem de operare: Windows 8.1
 • Greutate: 1.3 Kg

Toshiba Satellite CL10-B

 • Procesoare: Intel Celeron cu Intel Burst Technology 2.0
 • Spatiu stocare: 32 GB eMMC
 • Memorie: 2 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Sistem de operare: Windows 8.1 cu Bing
 • Greutate: 1.1 Kg

Toshiba Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B vor fi disponibile in Europa incepand cu al patrulea trimestru al anului 2014. Pretul sugerat de producatorul nipon pentru Satellite Radius 11 este – 1800 RON, iar pentru Satellite CL10-B – 1150 RON (pretul a fost convertit de noi din Euro in Lei la cursul de astazi al BNR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!