SmartphonesStiri

Schita iPhone 6 scursa din uzina Foxconn?

Schita iPhone 6

Schita iPhone 6

Inceputul de saptamana ne aduce noi informatii despre iPhone 6, sau cel putin asta pare sa sugereze noile fotografii care au aparut astazi pe internet. Aceste imagini ne arata un presupus iPhone 6 cu un design nou, fata de ceea ce a lansat Apple in ultimii 3-4 ani de zile.

In schitele fotografiate de pe ecranulu unui PC in interiorul uzinei Foxconn, se observa un iPhone 6 (daca aceste imagini sunt intr-adevar reale) cu un design mai subtire ca cel al lui iPhone 5S, cu margini usor rotunjite, cam in genul tabletei iPad mini si lipsa sticlei de pe carcasa spate a noului model.

Cu toate ca aceste imagini nu ne confirma dimensiunea noului model, zvonurile din ultimele luni spun ca iPhone 6 va beneficia de un ecran cu diagonala intre 4.7 si 5.7 (daca nu cumva vom avea parte de doua modele), ecran ce va fi protejat de un strat de sticla din safir.

schita

In sfarsit, clientii Apple vor avea parte de un telefon cu un ecran generos si cu o rezolutie aliniata la standardele actuale, si nu de o rezolutie ciudata, ca cea de pe modelele de iPhone actuale (1136 x 640, care nici macar nu e HD).

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!