StiriTech

Sediul Google din Dublin, deosebit, impunator si foarte primitor

sediul google

Sediul Google din Dublin este mai mult decat primitor pentru angajatii adunati din peste 65 de tari, care formeaza echipele responsabile pentru mentinerea gigantului in pozitia actuala.

Campusul este proiectat de Camenzind Evolution, un atelier de arhitectura din Elvetia, in colaborare cu Henry J. Lyons Arhitects. Campusul reprezinta sediul general Google Inc din Europa, servind ca centru de vanzari si finante pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Arhitectii au gasit solutii inteligente pentru a da nastere unui mediu stimulant, lipsit de stresul provocat de oras, acesta aflandu-se chiar in centrul istoric al Dublinului.

Cele patru cladiri ale campusului ofera sali de fitness, wellness, bazin de inot( indoor 25m), centre de conferinta, locuri de recreere, 5 restaurante, 42 de micro-bucatarii, peste 400 de camere de intalniri formale / informale, cabine telefonice, „spatii verzi” .

Cea mai inalta dintre cladirile Google, si in acelasi timp cea mai inalta cladire comerciala din Dublin, este de 14 etaje, si este cladirea principala, in care fiecare etaj reprezinta identitatea si valorile Google. Campusul are o suprafata de aproximativ 47000 m2. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!