StiriTV

Seria Toshiba L24 se extinde cu noi televizoare FHD de 40 si 50 inci

Toshiba L24

Toshiba a anuntat astazi extinderea seriei de televizoare Toshiba L24 cu doua noi modele Full HD de 102 si 127 de cm, ambele modele beneficiind de functia PVR (modulul Personal Video Recording) utilizatorii vor putea inregistra pe un HDD extern toate programele preferate.

Personal Video Recording permite utilizatorilor sa programeze inregistrarea programelor preferate si sa vizioneze orice si oricand doresc. Aceasta inseamna ca utilizatorii nu mai sunt restrictionati de limitarile de program si pot lipsi din fata televizorului in timpul unui meci important sau a ultimului episod din serialul favorit, urmand sa le urmareasca atunci cand isi doresc. PVR1 salveaza inregistrarile direct pe un disk drive extern (HDD/USB stick), fiind astfel solutia ideala pentru alcatuirea unei librarii cu continut media, gata de a fi urmarita in orice moment.

Apasa Play

Cu media player-ul incorporat, seria L24 poate fi utilizata pentru mai mult decat vizionarea de continut TV programat. Interfata prietenoasa a player-ului faciliteaza vizionarea filmelor si a programelor TV salvate sau a fotografiilor si clipurilor video, impreuna cu intreaga familie, direct pe marele ecran. Telespectatorii pot conecta pur si simplu un stick USB sau alt dispozitiv de stocare portabil si sa redea continut asa cum isi doresc.

40L2432_right_screen_2
Toshiba L24 40L2432

Conectivitata la indemana

Seria L24 Series ofera o serie de optiuni de conectare. Cele doua porturi HDMI® fac posibila conectarea usoara a consolelor de jocuri si a player-elor Blu-rayTM pentru a largi optiunile de divertisment prin intermediul ecranului mare. Cablul pentru intrarea PC permite utilizatorilor sa vizualizeze continutul de pe calculator, pe un ecran mai mare sau sa vizioneze continut online impreuna cu prietenii.

Prin proiectarea unificata Toshiba, noile modele L24 completeaza, de asemenea, si alte produse Toshiba, potrivindu-se perfect in orice mediu de viata modern.

Toshiba L24 50L24XX
Toshiba L24 50L24XX

Seria Toshiba L24 cu diagonale mari:

  • Rezolutie: Full HD 1920 x 1080p LED TV
  • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
  • Personal Video Recording1 (PVR)
  • Redare USB/HDD
  • Conectivitate: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC input, 1 x RGB
  • Audio: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
  • Tuners: DVB-T/-T2 /-C, analog[1]
  • Diagonale: 102cm (40”) si 127 cm (50”)

Noile modele Toshiba L24 sunt disponibile in Europa incepand cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!