HardwareStiri

Sharkoon anunta sursa semi-modulara SHA350M de 350 Wati Bronze

161a

Sharkoon introduce a noua serie de surse pentru utilizatorii de PC si gameri, destinata celor atenti la pret dar care vor in acelasi timp sa castige puncte la capitolul pret-performanta. Ca debut avem sursa SHA350M Bronze de 350 Wati. Modele de 450 Wati si 550 Wati vor urma in curand. Sharkoon SHA350M Bronze este echipata cu un conector modular, respecta specificatiile ATX 12V V2.3 si de asemenea suporta cele mai recente sisteme cu procesoare Intel si AMD. Furnizeaza o eficienta de peste 80 de procente si este certificata 80 PLUS Bronze.

161b

In plus fata de conectorul placii de baza de 40+4-pini ce este atasat ferm si conectorul pentru procesor (4+4-pini), SHA350M Bronze pune la dispozitie sase conexiuni posibile pentru conectorii modulari. Sursa are doua PCIe (6 si 6+2-pini), sase porturi SATA  si sapte conectori pentru dispozitive periferice plus un conector floppy.

161c

SHA350M Bronze ofera doua rail-uri separate de 12-Volti, ce furnizeaza pentru componentele conectate o sigura si stabila sursa de curent. Sursa este racita de un ventilator de 120 mm reglat in functie de temperatura, ce este activat numai dupa depasirea unui anumit prag. In modul sau activ acesta are un flux de aer mare cu rotatii reduse fiind in acelasi timp extrem de silentios. Sursa lucreaza cu factor de corectie activ al curentului si este totodata echipata cu un intrerupator si protectii pentru suprasarcina, scurt circuit si supravoltaj. Pachetul include un cablu de curent, un set de sase cabluri modulare si suruburi pentru montare.

Pretul estimat al acesteia este de 36 euro la retailerii autorizati.

161d

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!