StiriTechTVVideos

SHARP anunta primele televizoare LCD 4K din seria AQUOS UD1

tv-4k-sharp-aquos-ud1

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta acum 2 zile la Tokyo, producatorul japonez SHARP a anuntat doua televizoare LCD 4K de 60, respectiv 70 de inch, din seria AQUOS UD1. Noua serie AQUOS UD1 pare sa fi depasit 3 mari probleme pe care compania le considera a fi cele mai mari obstacole atunci cand vine vorba despre vizionarea de continut video pe televizoare cu ecran imens.

  1. Problema accentuari pixelilor (cu cat este mai mare ecranul, cu atat mai accentuati sunt pixeli)
  2. Reflexia luminii (cu cat este mai mare ecranul, cu atat e mai mare devine problema reflectarii luminii din ecran)
  3. Problema spatiului (cu cat este mai mare ecranul, cu atat mai mult spatiu ocupa)

Luate pe rand, problema pixelarii imaginii a fost rezolvata cu ajutorul panoului ‘4K Moth Eye’, ce include un panou LCD ‘4K care are de 4 ori mai mare rezolutia ecranului, decat rezolutia Full HD.

Problema referitoare la reflexia luminii din ecran, a fost rezolvata tot de panoul 4K Moth Eye, care reduce considerabil reflexia luminii care vine de afara sau oricare alt tip lumina ambientala din camera, iar referitor la problema spatiului ocupat,aceasta a fost rezolvata, multumita unui design compact si a marginilor ultra-subtiri, caracteristici ce face ca acest tip de televizoare sa ocupe mult mai putin spatiu decat un televizor cu ecran mai mic in dimensiuni – flat, de acum cativa ani.

sharp-aquos-ud1

Aceasta noua serie SHARP AQUOS UD1 beneficiaza de un motor AQUOS 4K-Master Engine Pro care poate face tranzitia de la continut standard la continut 4K foarte usor, in plus, aceasta serie dispune si de un sistem audio frontal, DuaoBass woofer, slot SD card si 400 MB memorie interna.

Modelul SHARP LC-70UD1 cu diagonala de 70 inch, cantareste 47.5 kg, are urmatoarele dimensiuni 157.8 x 11.4 x 95.0 cm,  va fi comercializat incepand din data de 15 iunie, in timp ce modelul SHARP LC-60UD1 va fi disponibila abia de pe data de 10 august.

Recent SHARP a introdus si primele afisaje IGZO cu rezolutie 4K pentru viitoarele ultra-portabile (laptopuri) si monitoare desktop PC.

seria-tv-4k-sharp-aquos-ud1

httpvh://youtu.be/-J60SxbRw3s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!