SmartphonesStiri

Sharp Aquos Crystal un smartphone superb, pe care nu il vei putea cumpara la noi

Aquos Crystal

Aquos Crystal un smartphone produs de Sharp cu un design superb si diferit de ceea ce suntem obisnuiti in prezent.

Recunoscut ca un producator asiatic de electronice – Sharp nu este atat de celebru la capitolul smartphone-uri, si aceasta, deoarece producatorul pune accent mai mult pe piata asiatica (local), in timp ce pe pietele importante de pe glob, cum este cea europeana sau cea nord americana, acesta este aproape inexistent. Sigur, am putea spune ca Sharp produce faimoasele display-uri IPS pentru telefoanele Apple iPhone, de unde au un profit semnificativ, ceea ce ar putea fi multumitor, dar de ce nu ar intra si pe segmentul de smartphone din alte zone, daca tot sunt prezenti in Asia, acolo unde nu o fac rau deloc.

Se pare, ca politica producatorului se va schimba incepand de saptamana aceasta, deoarece Sharp a anuntat lansarea smartphone-ului Aquos Crystal pe piata din SUA prin operatorul local Sprint.

Sharp Aquos Crystal este un smartphone absolut superb. Noul telefon beneficiaza de margini extrem de subtiri, beneficind de un ecran S-CG Silicon LCD cu diagonala de 5 inci 720p HD. Specificatiile nu sunt atat de impresionante, dar design-ul este ceva nou pentru piata de smartphone. Toata media din SUA freamata la anuntul oficial al operatorului Sprint.

Aquos Crystal

Aquos Crystal este dotat cu un procesor quad-core de 1.2GHz Snapdragon 400, are 1.5GB de RAM, 8GB spatiu intern (slot microSD inclus), 4G LTE, pregatit HD Voice, camera foto de 8MP, o baterie de 2.070 mAh si sistemul Android 4.4.2 Kitkat.

Pretul cerut de operatorul american este de $240 la semnarea unui contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!