Stiri

Silicon Power introduce noul SSD Slim S50

silicon_power_1

Silicon Power, liderul mondial in furnizarea de solutii de stocare bazate pe memorie dezvaluie astazi o noua aditie la seria sa slim de SSD 2.5″ cu grosimea de 7 mm. Slim S50 prezinta cea mai noua tehnologie pentru controller furnizand astfel o experienta cu totul inedita si o performanta excelenta la un cost rezonabil pentru entuziastii pc-urilor.

Pentru a oferi o performanta solida, S50 este echipat cu un controller nou ce este total diferit fata de solutiile actuale de pe piata. Cuplat cu cel mai recent firmware si un design avansat al circuitului controller-ului, S50 asigura performanta IOPS pe perioada extinsa.

Noul Slim S50 ofera performanta remarcabila cu interfata SATA III 6 Gbps. Vitezele de citire si scriere sunt duble fata de interfata SATA II si de pana la patru ori mai rapide fata de hardurile traditionale. Ingloband flash NAND de mare viteza, S50 prezinta un transfer de date de mare viteza de pana la 530 MB/s la citire si 200 MB/s la scriere.

SSD-ul S50 este mult mai stabil si mai durabil decat traditionalele harduri. Cantarind doar 63 grame la o grosime de 7 mm, S50 este unul dintre cel mai subtiri de felul sau, fiind solutia perfecta pentru utilizatorii cautand sa-si imbunatateasca laptop-urile sau desktop-urile lor subtiri. SSD-ul S50 este disponibil in capacitati de 32 GB, 64 GB, 128 GB si 256 GB, si are o garantie de trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!