EvenimenteStiriTechTV

Faimoasa cladire din Time Square dotata cu 5 panouri gigant Samsung Smart LED Signage XPS

Smart LED Signage XPS

Incepand de luna aceasta new yorkezii si toti turistii care trec prin piata Times Square, pot vedea cele cinci imense panouri Smart LED Signage XPS instalate de Samsung pe, poate cea mai faimoasa cladire din aceasta piata – One Time Square, cladire aflata in proprietatea unei mari firme imobiliare din NYC.

„Suntem incantati sa prezentam ecranele noastre LED in cadrul uneia dintre cele mai renumite destinatii din lume. Times Square din New York nu este doar o locatie cu foarte mult trafic, dar  este si un simbol al culturii si comertului, ceea ce il face locul ideal pentru a aduce mai aproape de public tehnologia noastra.”, a declarat Seog-gi Kim, vicepresedinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Cele cinci panouri gigant Samsung Smart LED Signage XPS acopera peste 1.000 de metri patrati pe cladirea de 25 de etaje One Time Square, si au rolul de a afisa reclame si transmisii live pentru cei aflati in piata Time Square, din New York.

Samsung LED signage installation2

Pentru montarea noilor panouri Samsung Smart LED Signage XPS au fost necesare aproape 4 luni de zile (februarie – mai 2019), iar procedura de instalare a celor cinci panouri poate fi urmarita intr-un video timelapse (mai jos).

PRISMVIEW, o filiala a Samsung Electronics America, a fost responsabila pentru proiectarea, furnizarea, fabricarea si instalarea proiectului. Anul trecut, Samsung a finalizat de asemenea instalarea ecranelor LED outdoor de pe cladirea Two Times Square, situata vis-a-vis de acest nou proiect.

Gama Smart LED Signage XPS are un design inedit, special gandit pentru a oferi un continut uniform, prin culori vibrante, indifferent de setarile alese. Modelele XPS 160 si XPS 080 instalate pe cladirea One Times Square ofera o calibrare avansata a culorilor, un design care permite economisirea de energie și diode LED de cea mai buna calitate din industrie.

Cei interesati de televizoarele Samsung cu acest tip de tehnologie, pot urmari oferta retail din Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=pMIfAbFTWe8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!