SmartphonesStiriTelecom

Smart N8 si Smart Tab N8, noile gadgeturi Vodafone sub brand propriu

Smart N8 si Smart Tab N8

Operatorul telecom Vodafone Romania, anunta introducerea gadgeturilor Smart N8 si Smart Tab N8 in oferta sa, doua modele lansate sub brand propriu compatibile 4G care dispun de Android ultima versiune (Nougat).

Vodafone Smart N8 este un smartphone cu design elegant, premiat in acest an la iF Design Award, una dintre cele mai celebre si prestigioase competitii de design. Vodafone Smart N8 are integrat un senzor de amprenta pozitionat pe spatele telefonului pentru o securitate sporita, smartphone-ul oferind utilizatorului si posibilitatea de a realiza plati prin intermediul NFC. Totodata, noul smartphone incorporeaza elemente tehnologice performante, precum display-ul de 5”, memorie RAM de 1.5GB si camera video principala de 13 MP. Vodafone Smart N8 este disponibil in doua variante de culori, si anume Graphite si Gold.

Vodafone Smart Tab N8

Tableta Vodafone Smart Tab N8 are memorie RAM de 2GB, precum si un display de 10.1”. Datorita ecranului generos, utilizatorii se vor putea bucura de streaming video de calitate, la viteze 4G. Mai mult, Vodafone Smart Tab N8 dispune de functii de control parental al continutului accesat, precum si de posibilitatea de a configura timpul de utilizare a tabletei de catre minori.

Ambele modele se regasesc in oferta Vodafone alaturi de unul din abonamentele Red.

7 Comments

  1. Nu am avut abonament la Vodafone, dar au oferte destul de bune pentru clienti, iar noul smartphone si noua tableta din oferta lor par foarte performante

  2. De obicei fug de abonamente „red” sau oricum s-ar numi ele la Vodafone! Oricum nu îmi place la ei deoarece deși au netul bun terminalele sunt blocate la ei în rețea ș.a.m.d.
    Prefer să achiziționez separat serviciile de voce și internet de la Vodafone!

  3. atat N8 cat si Tab N8 sunt ok, insa numai in cazul in care nu faci abonament special pentru ele

  4. Îmi place Vodafone Smart N8 ca are senzor de amprenta pe spate .

  5. Memoria Ram este cam mica 1,5 GB, in rest totul este ok incepand cu camera foto de 12 MP ✔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!