StiriWearable

Smartwatch 3 si Smartband Talk surprinse in prima imagine

Smartwatch 3 si Smartband Talk

Smartwatch 3 si Smartband Talk surprinse intr-o imagine

Japonezii de la Sony continua sa se axeze pe segmentul de wearable, pregatind doua gadget-uri purtabile numite Smartwatch 3 si Smartband Talk. Acestea au fost surprinse intr-o imagine nu prea clara, dar din atat cat se vede, se poate observa ca ar putea fi o imagine oficiala de presa, insa nu e un aspect confirmat.

Ne putem da seama dupa nume ca Smartwatch 3 este chiar un smartwatch, un gadget purtabil ce se sincronizeaza cu un smartphone. Cateva din specificatiile acestuia fac referire la un display de 1.68 inch cu o rezolutie de 320 x 320 pixeli, certificare IP58 si va rula Android Wear ca sistem de operare.

Smartband Talk este o bratara de fitness cu display e-ink curbat, care ar putea afisa si ea notificari ca un smartphone, dar va avea in prim-plan aplicatii pentru sport, fiind o bratara destinata celor care obisnuiesc sa alerge.

Nu putem oferi mai multe detalii despre Smartwatch 3 si Smartband Talk, dar cu siguranta vom afla mai multe in cadrul conferintei de presa organizata de Sony, pe data de 3 Septembrie, la IFA 2014, unde vom putea afla mai multe si despre smartphone-urile Xperia Z3, Xperia Z3 Compact si tableta Xperia Z3 Tablet Compact.

 

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!