AccesoriiStiriTech

Smartwatch API descoperit in actualizarea WP 8.1 GDR1 confirma primul ceas Microsoft?

Smartwatch api

Smartwatch API descoperit in noua actualizare WP 8.1 Preview for Developers

Microsoft a lansat o noua actualizare WP 8.1 Preview for Developers, adica pentru dezvoltatori, nu pentru utilizatorii standard. Este vorba de GDR1, actualizare ce aduce noi functii, dar si imbunatatiri caracteristicilor existente pe smartphone-urile cu Windows Phone 8.1.

Printre acestea s-a gasit si un smartwatch API, lucru ce semnifica existenta unui viitor smartwatch, deoarece API-urile semnifica coduri ce fac aplicatiile sa relationeze cu dispozitive periferice, cum ar fi chiar smartwatch-ul sau o brata de fitness.

smartwatch APISmartwatch API-ul de mai sus permite preluarea sau respingerea apelurilor de pe un dispozitiv purtabil, setarea de alarme, planificari si alte notificari.

Aceste API-uri nu se gasesc in SDK-ul pentru dezvoltatorii publici, ci pentru producatorii hardware, cum ar fi Pebble. Daca acestia vor sa dezvolte o aplicatie care sa relationeze cu dispozitivul lor, au la dispozitie API-ul necesar.

Nu se stie cu exactitate daca acest smartwatch API va fi folosit si de Microsoft in producerea unor dispozitive purtabile proprii, dar nu se stie cu exactitate. Chiar si asa, utilizatorii Windows Phone vor putea sa-si sincronizeze bratari de fitness sau viitoare smartwatch-uri.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!