StiriTech

Primul smartwatch Microsoft testat la New York [zvon]

smartwatch microsoft

Smartwatch Microsoft testat la New York?

Da, asa circula zvonurile in mediul online, cum ca primul smartwatch Microsoft a fost testat la New York de catre GearLive, o publicatie ce a primit un astfel de dispozitiv de la un tester Microsoft. Nimic n-ar fi surprinzator avand in vedere ca Microsoft a inregistrat un patent in 2013, fiind aprobat in 2014 de USPTO, fapt ce sugera primul smartwatch Microsoft sau un dispozitiv pentru fitness.

Compania nu si-a exprimat pozitia fata de informatiile dezvaluite in mediul online, astfel ca tot ce se discuta ramane in stadiu de zvon pana in momentul confirmarii din partea companiei.

Conform publicatiei, dispozitivul purtabil se aseamana cu recent lansatele dispozitive purtabile Samsung Gear Fit. Ei spun ca display-ul este unul flat, avand o interfata grafica in genul Metro, cu aceleasi icon-uri flat ce ruleaza pe Windows Phone, Windows 8, si ca se poate conecta la alte dispozitive inteligente prin Bluetooth LE. Rezolutia display-ului nu este unul de inalta rezolutie, cel putin nu pe prototipul primit de GearLive.

Un aspect notabil este ca dispozitivul este compatibil cu iOS si Android, dar si cu alte platforme ca Windows, OS X si Xbox One. Dispozitivul are numerosi senzori, ca cel de monitorizare a batailor inimii, accelerometru, giroscop, GPS etc. Smartwatch-ul, pe langa caracteristicile legate de sport, ar putea avea si senzori biometrici, ceea ce ar inseamna ca ar putea fi conectat cu Kinect-ul de pe Xbox One, pentru un gameplay si o experienta de joc mai interesanta, in timp ce ceilalti senzori permit producatorilor de jocuri sa adapteze tipul de joc pentru anumite jocuri horror, in functie de pulsul jucatorului.

Bineinteles,  nimic nu se confirma deocamdata,  dar cu siguranta primul smartwatch Microsoft se pregateste sa intre pe piata dispozitivelor purtabile. Cand? Ramane de vazut.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!