HardwareStiri

Qualcomm anunta chipsetul Snapdragon 410 pe 64-biti cu suport 4G LTE integrat

Qualcomm-Snapdragon-S4-Play-SoC

Qualcomm isi extinde portofoliul de procesoare mobile din seria Snapdragon, odata cu lansarea noului model de chipset Snapdragon 410, care integreaza arhitectura de 64-biti si tehnologia 4G LTE, dedicat in mod special pietelor emergente. Qualcomm Snapdragon 410 a fost realizat cu un singur scop in minte, acela de a oferi clientilor dispozitive mobile / portabile ieftine, capabile de viteze mari de incarcare si descarcare.

Chipsetul Snapdragon 410 este compatibil cu toate tipurile de retele 4G LTE de pe glob, si permite integrarea a doua sau chiar trei sloturi SIM (suport dual si triple SIM) pe smartphone. Noul chip este construit pe arhitectura de 28nm, integreaza procesoare quad-core ARM Cortex A-53 pe 64-biti si ofera performante grafice superioare, multumita acceleratorului grafic Adreno 306. In plus, permite vizualizarea de continut video in format 1080p (Full HD) si suporta camere foto de pana la 13 megapixeli.

Suntem entuziasmati de faptul ca putem oferi suport 4G LTE pentru telefoanele foarte accesibile, sub $150, multumita noului chipset Qualcomm Snapdragon 410, a precizat Jeff Lorbeck, Senior Vice President and Chief Operating Officer in cadrul Qualcomm Technologies, China.

Acest chipset va fi primul din multimea de procesoare pe 64-biti ce urmeaza a fi lansate in viitorul apropiat, si care va ajuta la tranzitia ecosistemului mobil catre 64-biti.

Primele procesoare Snapdragon 410 ce vor echipa viitoarele telefoane si tablete, vor intra in comert pana la finele primului trimestru al lui 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!