EvenimenteStiri

Software Talent Academy Romania – Aventura IT la final

Software Talent Academy Romania

Software Talent Academy sau S.T.A. Romania (S.T.A.R.) este unul dintre cele mai noi proiecte dedicate tinerilor pasionati de domeniile din IT.

Timp de 6 saptamani, 30 de elevi pasionati de IT din mai multe licee al Municipiului Bucuresti, lucrand in echipe de cate 6, au reusit sa dezvolte 5 aplicatii software.

“Vizita la 1&1 m-a ajutat, in sensul ca vreau sa lucrez in domeniul informaticii, am inteles cum se lucreaza intr-o companie mare din domeniu si chiar imi doresc sa ajung aici. Mi se pare foarte interesant ce ne-au prezentat si ma bucur ca am facut parte din acest proiect. Am invatat lucruri noi!” Alexandra, participant STAR, Liceul Teoretic Ion Neculce

“Este al doilea proiect Scoala de Valori la care particip si sunt foarte incantata. Acest proiect m-a ajutat sa descopar cum se lucreaza de fapt in viata reala, sa invat mai multe despre lucrul in echipa, noile tehnologii si cum pot lucra cu oameni noi si diferiti.” Diana, participant STAR, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu

Cei 30 de elevi au reusit sa creeze aplicatii precum: jocul in browser Tower Defence, un cos de cumparaturi virtual, pentru Android, o aplicatie cu ajutorul careia poti ascunde un text intr-o fotografie, Expence Manager, o aplicatie ce ajuta utilizatorii sa-si gestioneze veniturile.

STAR (4)

S.T.A.R. este un proiect demarat de Scoala de Valori in parteneriat cu 1&1 Internet Development, un proiect a carei prime editii a fost un real succes, toti participantii avant bineinteles ceva de castigat.

Scoala de Valori este o organizatie nonguvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!