StiriTechTelecom

Sony Aibo, robo-catelul pe baza de inteligenta artificiala poate fi testat la Orange

Sony Aibo

Japonezii de la Sony, in parteneriat cu Orange, au adus in Romania robotelul autonom de divertisment Sony Aibo, un catelus electronic dotat cu inteligenta artificiala ce face parte din divizia Internet of Things a companiei din Japonia.

Cei interesati de acest robotel inovator si hazliu il pot vedea, testa si se pot fotografia alaturi de el in doua dintre magazinele Orange Shop din Bucuresti.

Sony Aibo integreaza functii de recunoastere vocala pentru a raspunde la comenzi, respectiv invatare automata si are capacitatea de a raspunde la stimuli. Poate, de exemplu, sa identifice persoane, sa inregistreze experientele pe care le traieste zi de zi si, mai mult, stie sa-si adapteze personalitatea.

Deja un succes in Japonia, Sony Aibo se afla in premiera in Romania pentru a demonstra, impreună cu Xperia XZ3, performantele Sony in materie de AI si inovatie. Vizitatorii Orange, pasionatii de tehnologie si curiosii deopotriva sunt invitati in smart shop-ul Orange din Piata Victoriei in perioada 6 – 8 noiembrie si Orange smart shop Baneasa Shopping City de pe 9 pana pe 18 noiembrie. In plus, cei care viziteaza standul Sony din cele doua magazine Orange si accepta provocarea completarii unui quizz, vor avea posibilitatea de a castiga produse Sony.

Pe parcursul celor doua saptamani, vizitatorii magazinelor mentionate vor putea asista la demonstratii cu noul smartphone si robotul Aibo.

2 Comments

  1. Cât de tare e
    Arata genial chiar sunt curioasa de acest robot cât de bine se descurca

  2. Chiar ma bucur ca avem ocazia sa il intalnim/vedem pe robotelul Aibo. Sper sa am timp sa trec sa il vad dar si sa ma joc putin cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!