LaptopuriStiriTablete

Sony a anuntat o noua linie de laptopuri Sony VAIO Flip si tableta Sony Vaio Tap 11

Sony Vaio Flip

Sony VAIO Flip vine in diferite dimensiuni, 13, 14 si 15 inch, iar prin denumirea „Flip,” Sony introduce laptopurile care se transforma in tableta, ele avand balamale speciale ce permit utilizatorului sa intoarca display-ul.

Toate laptopurile din seria Flip, indiferent de dimensiune, vin cu Windows 8, rezolutie 1920 x 1080 pe un display IPS touch (tactil), si tastatura iluminata. Pe partea de hardware clientii pot alege dintr-o varietate de procesoare Intel Haswell, iar modelul de 13 inch este echipat standard cu SSD, in timp ce pe celelalte modele sunt montate hard disk-uri de 500 GB, evident cu posibilitatea de a alege un SSD pentru inlocuire. Modelele de 14 si 15 inch vin cu 1x USB 3.0 si port Ethernet, in timp ce modelul de 13 inch ofera doua porturi USB 3.0 si un port mini HDMI, modelul de 13 inch fiind si singurul echipat cu camera frontala.

Sony VAIO Tap 11

Sony VAIO Tap 11 cu Windows 8 este tableta oferita de Sony ca o alternativa la tableta Surface a celor de la Microsoft.

Tableta Sony VAIO Tap 11, vine cu un display IPS de 11 inch si rezolutie de 1920 x 1080, pe partea din spate se gaseste un kickstand, care are rolul de a pozitiona tableta in unghi pentru a putea utiliza tastatura cu care este comercializata. Tableta poate fi folosita si fara tastatura care se conecteaza prin magneti pozitionati pe partea din fata a tabletei, si prin care tastatura poate fi incarcata. Pe partea de hardware poate fi configurata cu procesor Pentium sau Haswell ( i3, i5 sau i7) si SSD de 128 sau 512 GB.

Acestea sunt toate detaliile momentan, va vom tine la curent cu alte detalii care apar pe marginea acestui subiect indata ce sunt disponibile.

httpvh://youtu.be/rmDFVYmzJT0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!