AccesoriiGamingPLAYSTATIONStiri

Sony lanseaza castile in-ear stereo pentru PlayStation 4 si alte gadgeturi

casti-sony-ps4-inear

Pe langa prezentarea caracteristicilor castii de realitate virtuala PlayStation VR, cei de la Sony au mai anuntat saptamana aceasta si lansarea unui accesoriu care vine sa imbogateasca experienta audio a utilizatorilor de console PlayStation 4, in principal.

Sony lanseaza castile in-ear stereo pentru PlayStation 4, echipate cu tehnologia AudioShield (reducerea zgomotului de fundal) si vine si cu un microfon incorporat, care va va permite sa comunicati in multiplayer cu prietenii in timp ce va jucati impreuna.

casti-ps4

Pe langa faptul ca se pot conecta la consola PlayStation 4, prin intermediul controllerului DualShock 4, aceste casti in-ear stereo pot fi utilizate si cu consola portabila PS Vita, cu smartphone-uri precum varful de gama Xperia Z5 sau alte dispozitive si tablete ce dispun de un port pentru jack de 3.5mm.

Aceste casti vor fi disponibile in Marea Britatnie si Irlanda din 4 decemebrie, si pe tot teritoriul Europei din data de 9 decembrie. Pretul acestor casti este destul de piperat, ele vor costa €89.99.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!