LaptopuriStiriTablete

Sony lanseaza in Romania noua serie de laptopuri VAIO Fit A si tableta VAIO Tap 11

VAIO Fit A si tableta VAIO Tap 11

Sony a lansat astazi pe piata din Romania seria de laptopuri Sony VAIO Fit A si tableta VAIO Tap 11 cea mai subtire tableta PC din lume, cu Windows 8.

Noua seria VAIO Fit A are un design unic, oferind utilizatorilor trei moduri de lucru – modul PC, modul tableta si modul Viewer. Carcasa laptopului are o constructie speciala, fiind realizata din aluminiu ceea ce ii permite posesorului sa treaca foarte rapid din modul PC, in modul Viewer, astfel incat utilizatorii vor folosi ecranul tactil, echipat cu tehnologia Triluminos pentru a partaja continutul disponibil. Din modul Viewer se poate face tranzitia catre modul tableta, prin simpla rotire a ecranului tactil Full HD. Laptopul ofera o experienta de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald, greu de reprodus.

_dsc9810

VAIO Tap 11 combina utilitatea unei tablete cu performantele unui Desktop PC. Ea vine echipata cu generatia a patra de procesoare Intel (Haswell) si stocare SSD. Noul model vine echipat cu un ecran Full HD de 11.6”, beneficiind de tehnologia Triluminos pentru dispozitive mobile. Sony VAIO Tap 11 mai este echipata cu o camera foto de 8MP cu senzor Exmor RS si tehnologie NFC.

Pentru un plus de productivitate, VAIO Tap 11 vine cu o tastatura wireless. Aceasta se poate fixa pe ecranul dispozitivului in momentul in care nu este utilizat, oferind o protectie sporita. Datorita conectivitatii wireless, tastatura permite diversificarea modurilor de lucru. In plus, tableta mai este dotata cu un al doilea accesoriu, un stylusului digital.

Tableta va fi comercializata in Romania incepand cu luna noiembrie a acestui an. 

http://youtu.be/e0Vt_ucdcJg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!