PLAYSTATIONStiriTech

Sony PlayStation 4 imagini oficiale si pretul consolei

Sony-PlayStation-4 (1)

Anuntata in cadrul unei conferinte de presa in luna februarie, consola Sony PlayStation 4, intr-un mod ciudat sau nu, nu a fost expusa publicului la acel eveniment, producatorul nipon rezervandu-si acest drept pentru o data ulterioara.

In aceasta saptamana are loc conferinta E3 (Electronic Entertainment Expo), acolo unde in prima zi, Sony a prezentat in sfarsit consola Sony PlayStation 4. Imaginile ne confirma faptul ca, noua generatie PS4 renunta la design-ul usor rotunjit, trecand la unul mai patratos (asemanator consolei Xbox).

Sony PlayStation 4

Din punct de vedere hardware, Sony PlayStation 4 masoara 275 x 53 x 305mm, cantareste 210 grame, este dotata cu un CPU AMD cu 8 nuclee, 8GB GDDR5 RAM, AMD Radeon GPU, 500GB spatiu pe HDD, 2 porturi USB 3.0, 1 port AUX, WiFi, HDMI, Bluetooth si o baterie de 1000 mAh. Consola vine cu un speaker built-in, un controller Dual Shock 4 si o camera web cu o rezolutie maxima de 1280×800 la 60@fps. 

Sony PlayStation 4 este deja disponibila pentru pre-comanda la pretul de $400 prin Amazon. Livrarile consolei PS4, probabil ca, nu se vor face mai repede de luna decembrie.

Sony PlayStation 4

Sony-PlayStation-4

httpvh://youtu.be/DmoZAPDV3ew

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!