EvenimenteStiriTV

Sony Romania lanseaza televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Televizoarele 4K Ultra HD și Full HD LED BRAVIA cu design inovator Wedge,profil piramidal, oferă mai mult spațiu pentru boxe, îmbunătățind calitatea sunetului

Lucian-Radulescu-Ilie -Dumitrescu

Producatorul nipon Sony a lansat in Romania televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, cu funcții speciale pentru pasionatii de fotbal si competitii sportive. Sony extinde astfel seria de televizoare 4K cu noi modele cu diagonale incepand cu 49 de inci si pana la modelul de top de 85 de inci. Evenimentul de lansare l-a avut ca invitat de onoare pe domnul Ilie Dumitrescu fost international si fotbalist al „generatie de aur” in anii 90.

De asemenea, gama Full HD a fost extinsa cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. În total, gama de televizoare BRAVIA 2014 numără 27 de modele, cu 30% mai mult decât portofoliul de anul trecut. Printre acestea se numara X95 (KD-X9505), X9 (KD-X9005), X85 (KD-X8005), W95 (KDL-W955), W85 (KDL-W855), W8 (KDL-W805), W7 (KDL-W705), W6 (KDL-W605) si R4 (KDL-R48/3).

 

“Sony este lider la nivel global, dar și la nivel local pe segmentul 4K, beneficiind de expertiza din cinematografie, televiziune și industria muzicală. Noile televizoare BRAVIA 4K, dar și noile televizoare Full HD înglobează cele mai noi tehnologii din cele trei industrii pentru a aduce atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal în casele utilizatorilor”, declară Lucian Rădulescu, Country Head Sony Romania, Bulgaria și Republica Moldova.

 

Noile televizoare dispun de modul Live Footballcare te transpune chiar în mijlocului terenului de joc, optimizând imaginea și sunetul pentru o experiență autentică de stadion, în care poți vedea nuanțele distincte de verde ale gazonului, schemele de joc și poți auzi aproape real vuietul mulțimii. Noua interfață integrează și cele mai noi știri FIFA despre Campionatul Mondial de Fotbal.

Totodată, funcția Social Viewing oferă o experiență interactivă, oferind acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competiția sportivă urmărită; cu ajutorul camerei și al microfonului încorporate poți purta conversații prin Skype în timp ce te uiți la televizor, astfel încât poți comenta live cu prietenii cele mai importante faze de meci. Tehnologia unică de la Sony care anulează ecoul menține conversația clară pentru toată lumea, în timp ce transmisia continuă fără întreruperi.

Indiferent dacă urmărești canalul sportiv preferat la calitate Full HD sau conținut 4K Ultra HD, te vei simți chiar în mijlocul acțiunii.

Imaginile sunt mai luminoase și au culori mai naturale datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range™ care stimulează contrastul dintre nuanțele profunde de negru și accentele de lumină. Vârful de gamă BRAVIA X95 este alegerea ideală pentru o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range PRO™ care triplează efectul funcției HDR (High-dynamic-range), astfel încât detaliile imaginilor nu sunt compromise de limitarea ratei de contrast. Această tehnologie menține un consum redus de energie datorită algoritmului care diminuează iluminarea zonelor întunecate, pentru a redirecționa energia către părțile luminoase ale imaginii.

Procesorul 4K X-Reality PRO și ecranul TRILUMINOS, disponibil exclusiv pentru produsele Sony, asigură mai multă culoare, inclusiv nuanțe de roșu intens și verde smarald și un plus de realism.

Televizoarele Sony 4K Ultra HD sunt compatibile cu noul standard HDMI 2.0 și se conectează la smartphone-uri și tablete prin portul MHL 3.0.

Designul inovator Wedge, profil piramidal, crește stabilitatea televizorului, chiar dacă acesta are o diagonală generoasă. Prin coborârea centrului de greutate al televizorului, a fost redusă dimensiunea stativului, astfel încât televizorul poate fi amplasat lipit de perete sau pe o masă mai îngustă. Totodată, noul design cu profil piramidal oferă mai mult spațiu pentru cele două boxe cu design tubular și tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Amplasarea boxelor crește capacitatea acestora, pentru a oferi sunete puternice, cu bas, fără distorsiuni.

Televizorul BRAVIA X9 oferă o experiență audio impresionantă, datorită boxelor construite din fibră de sticlă armată cu mică și tehnologiei Sony Magnetic Fluid Speakers.

Portreplicatorul încorporat simplifică gestionarea cablurilor, astfel încât poți conecta simultan mai multe dispozitive, de la console de jocuri la playere Blu-ray – menținând cablurile organizate în spatele televizorului.

Noua tehnologie Clear Audio+, disponibilă pe televizoarele Sony BRAVIA, reglează sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă, redând clar şi distinct muzica, dialogurile şi efectele surround.

Interfața intuitivă One Flick Entertainment oferă acces simplu și rapid la conținutul online, la conținutul propriu, prin PlayMemories, dar și la programele TV. Poți accesa meniul printr-o simplă apăsare a opțiunii One-Flick Remote. Secțiunea ”Top Picks redă cele mai vizionate programe TV sau Video on Demand (VOD), fotografii și filme primite de la prieteni, dar și conținut recomandat în funcție de obiceiurile tale de vizionare.

Funcția Quick TV start-up te trimite direct la conținutul dorit, reducând timpul de așteptare la mai puțin de 2 secunde*1, iar aplicațiile precum YouTube sunt lansate direct din pagina de start.

Navighezi confortabil prin meniul de programe TV, alegi rapid și vizualizezi conținutul folosind telecomanda One-Flick cu touchpad. Tehnologia NFC încorporată sincronizează imediat telecomanda cu alte dispozitive mobile: funcția One-touch Mirroring distribuie instantaneu ceea ce este pe smartphone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!