Stiri

Sony va lansa in vara aceasta 3 terminale noi Xperia cu JellyBean: Dogo, Gaga si Togari

Sony-Xperia

Japonezii de la Sony se pregatesc sa lanseze trei terminale noi cu Android in aceasta vara, doua dintre ele cu ecrane Full HD de 5 inch, care poarta numele de cod Gaga, respectiv 6.4 inch, nume de cod Togari. Despre Togari se zvoneste deja de aproximativ o luna de zile, insa nu se stia pana in prezent, decat ca ecranul este unul Full HD si numarul de fabricatie Sony C6802.

Conform surselor, Sony C6802 este cunoscut in interiorul companiei sub denumirea Togari si va fi disponbil in trei variante: versiunea international – Sony C6802, versiunea LTE – Sony C6803 si versiunea HSPA+  Sony C6806, toate cu ecran de 6.4 inch Full HD (1920×1080). Acest model mai mult ca sigur va incerca sa atace segmentul de piata al phablet-urilor, acolo unde Samsung domina cu seria GALAXY Note.

Celalalte doua dispozitive ramase sunt Sony Xperia A (nume de cod Dogo) si Sony Xperia UL (Gaga). Xperia A va fi un terminal cu un ecran de 4.6 inch HD (1280×768), un procesor quad-core Snapdragon 600, 2GB de RAM, 32GB memorie interna pe telefon, o baterie de 2300 mAh si versiunea de Android 4.2.1 JellyBean.

In timp ce Xperia UL ar avea un ecran de 5 inch Full HD, acelasi procesor Snapdragon cu 2GB de RAM si 32GB memorie interna, baterie de 2300 mAh plus sistemul de opreare Android 4.2.1. Toate cele trei modele vin cu protectie la praf si sunt rezistente la apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!