SmartphonesStiri

Sony Xperia C5 Ultra, primul telefon fara margini laterale

Xperia C5 Ultra

Cunoscut initial ca Sony Lavender (nume de cod), noul smartphone al japonezilor este asteptat sa isi faca debutul in luna august sub denumirea Sony Xperia C5 Ultra.

Zilele trecute a aparut pe internet manualul de utilizare al viitorului smartphone de la Sony. Acesta dezvaluie faptul ca telefonul va avea un display „bezel-free”, adica fara marginile laterale, ceea ce ofera un ecran mult mai mare. In manual apar toate caracteristicile hardware ale telefonului. Apartinand seriei Xperia, smartphone-ul va fi dotat cu o camera frontala de 5 megapixeli cu blitz LED, iar pe partile laterale vom gasi un buton dedicat pentru declansarea camerei foto, sloturile pentru nano SIM si microSD, butonul de power si cele pentru volum. Aceste din urma vor putea fi folosite si pentru zoom.

xperia-c5-ultra

Sony Xperia C5 Ultra (Sony E5506 si Sony E5553 – va fi disponibil in doua variante) va fi echipat cu un procesor octa-core MediaTek MT6752, tactat la o frecventa de 1.7 GHz, ajutat de 2 GB RAM. Camera principala va avea senzor Sony IMX214 cu 13 megapixeli, iar ecranul o diagonala de 5.5 inci. Telefonul va rula ultima versiune de Android, Lollipop.

Daca intr-adevar va fi „bezel-free”, Sony Xperia C5 Ultra va avea un succes imens, in special datorita design-ului sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!