SmartphonesStiri

Sony Xperia Z5+ primul smartphone cu ecran 4K din lume, avem si o prima imagine de presa!

Sony Xperia Z5+ primul smartphone cu ecran 4K

Sony Xperia Z5+ primul smartphone cu ecran 4K din lume, ar putea debuta pe 2 septembrie, 2015.

Unul din cele mai importante evenimente din industria mobile ale anului – IFA2015 Berlin, ne-ar putea oferi o premiera mondiala, aceea ca Sony ar putea lansa intr-o conferinta de presa in cadrul targului din Germania, primul smartphone din lume care va beneficia de un display cu rezolutie 4K.

Cu toate ca Sony trece prin momente delicate (i.e. vanzarea diviziei de laptopuri VAIO si incasarile tot mai slabe pe segmentul mobile), niponii ar putea reveni in forta anul acesta, odata cu lansarea primului smartphone cu ecran 4K.

Sony Xperia Z5+ primul smartphone cu ecran 4K din istoria industriei?

4k-xreality-xperiaz5

Conform unei noi scurgeri de informatii, ceea ce vedeti in imaginea de sus este Xperia Z5, telefonul urmand a fi anuntat in mai multe variante: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact si Xperia Z5+ (Plus). Aceleasi zvonuri sugereaza ca, pe langa acest ecran de mare rezolutie (4K Ultra-high resolution), modelul Xperia Z5+ (numar model S70+), ar beneficia si de tehnologia 4K X-Reality, pe care Sony a introdus-o in ultimul an pe unul din televizoarelor sale 4K din seria Bravia, in timp ce modelul de baza si Z5 compact vor dispune doar de tehnologia X-Reality Triluminos.

xperia-z5-s70

Dupa cum se poate observa pe imaginea de presa de sus, noile modele vor mosteni de-acum celebrul design Omni Balance al seriei Xperia, pe care Sony Mobile il promoveaza intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!