StiriTechTV

Soundbar Samsung HW-N950 si HW-N850, noile modele premium in colaborare cu Harman Kardon

Soundbar Samsung HW-N950

In parteneriat cu Harma Kardon, Samsung Electronics a anuntat saptamana aceasta noile soundbar Samsung HW-N950 si HW-N850, doua modele premium care marcheaza prima colaborare majora intre cele doua renumite companii.

Soundbar Samsung HW-N950 si HW-N850 dispun de asemenea de tehnologie DTS, DTS-X si Dolby Atmos, astfel ca utilizatorii se vor putea bucura de un sunet tridimensional de exceptie, similar cu cel al unei sali de spectacole.

„Colaborarea noastră cu Harman Kardon – lider audio de 65 de ani – reprezintă un salt major, în timp ce continuăm să depășim limitele în sunetul premium și designTehnologia video inovatoare și design-ul Samsung, asociate cu o calitate superioară a sunetului produselor Harman Kardon, reprezintă o combinație câștigătoare pentru utilizatori”, a declarat Jongsuk Chu, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

soundbar

Modelul de soundbar Samsung HW-N950 este echipat cu o unitate principala, patru boxe si doua difuzoare de sunet surround, oferind o experienta incredibila. De asemenea, datorita canalelor sale 7.1.4, cel mai mare numar de canale disponibile in prezent intr-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless incorporat si un kit de difuzoare wireless pentru a susține experiența audio premium.

 

„Samsung este lider mondial în soundbar-uri și suntem extrem de mândri că au ales să colaboreze cu Harman pentru a spori calitatea audio și dezvoltarea afacerii cu soundbar-uri premium. Parteneriatul cu Samsung, unul dintre cele mai admirate branduri din lume, va lărgi amploarea Harman Kardon și ne va ajuta să evoluăm. Introducerea noilor soundbar-uri premium Samsung Harman Kardon reprezintă o victorie pentru Samsung, Harman și consumatori, care acum vor beneficia de cele mai bune experiențe legate de video, sunet și design – totul într-un singur pachet impresionant”, a declarat Dave Rogers, președintele Consumer Audio Harman.

Samsung Romania spune ca modelul HW-N950 este deja disponibil spre vanzare in magazinele de retail partenere producatorului de la noi.

3 Comments

  1. Într-adevăr o veste ce ne va incanta auzul din toate punctele de vedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!