SmartphonesStiri

Spatele telefonului iPhone 6 fotografiat [zvon]

Spatele Telefonului iPhone 6

Spatele telefonului iPhone 6 fotografiat cu luni bune inainte de lansare.

Mai sunt aproximativ 3 luni de zile pana la lansarea noilor modele iPhone 6, despre care se zvoneste ca vor fi disponibile in variante de 4.7, respectiv 5.5 inch in diagonala.

In weekend-ul abia incheiat, au aparut in presa o noua serie de fotografii cu spatele telefonului iphone 6, care ne arata acelasi design pe care l-am vazut in precedentele scurgeri de informatii si fotografii.

Conform zvonurilor Apple va aduce o multime de noutati noului model, atat la capitolul estetica (design), cat si la capitolul hardware, dar si software.

Dupa cum se observa din fotografiile cu spatele telefonului iPhone 6, acest model va fi mai subtire ca iPhone 5S, mai lung, se zvoneste ca va primi un procesor Apple A8 pe 64-biti, mai multa memorie RAM, posibil o camera foto cu un senzor mai mare de 8MP, si nu va lipsi conectivitatea NFC si nici capacitatea telefonului de a se incarca wireless.

Apple ar putea lansa iPhone 6 4.7″ in luna Septembrie, impreuna cu versiunea iOS 8 si primul gadget purtabil iWatch, si ceva mai tarziu phablet-ul iPhone 6 de 5.5″ in diagonala (Octombrie – Noiembrie).

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!