SmartphonesStiri

Specificatii Blackberry A10 si o noua galerie foto

Specificatii Blackberry A10

De aproximativ doua saptamani incoace, toate site-urile de specialitate dau stiri despre primul phablet Blackberry A10, care a fost surprins intr-o fotografie si intr-un videoclip hands-on si, despre care se vorbeste ca ar putea fi lansat pana la finalul lunii septembrie.

Cu toate ca am vazut deja noul terminal nu stim prea multe despre partea tehnica a acestuia, insa, aici vine sa ne ajute un slide scurs de la o conferinta, unde se pare ca cineva a oferit toate detaliile tehnice ale acestui terminal Blackberry A10. Conform slide-ului (vezi foto sus), Blackberry A10 va beneficia de un ecran imens OLED de 5 inch cu o rezolutie de 1280×720 (295 ppi), un procesor dual-core de 1.7GHz MSM8960 Snapdragon S4 Plus, 2GB RAM, 16GB memorie interna, microSD, port micro USB, micro HDMI, conectivitate WiFi, NFC, DLNA si o baterie de 2,800 mAh.

Blackberry A10 masoara 9.4 mm grosime, va fi dotat cu doua camere foto, una de 8MP si una de 2MP in fata si va rula versiunea de OS Blackberry 10.2. 

Pe langa aceasta lista de specificatii avem si o galerie foto in care ne este aratat capacul spate al terminalului Blackberry A10 comparat cu capacul telefonului Blackberry Z10 (4.2 inch). Acest capac ne arata textura pe care o va avea noul model, dar si aspectul telefonului ce va fi similar cu Z10. Practic canadienii au luat ce e mai bun de la Z10 si Q10 si au adaugat la A10.

Acest terminal ar putea fi lansat undeva in preajma IFA 2013,expozitie ce va avea loc la inceputul lunii septembrie, la Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!