SmartphonesStiri

Specificatiile viitoarelor Samsung Galaxy Mega On si Galaxy Grand On

Samsung Galaxy Mega On si Galaxy Grand On

In urma cu o saptamana au aparut zvonuri conform carora, Samsung va lansa o noua serie de device-uri si va incepe aceasta noua serie cu doua noi dispozitive, Samsung Galaxy O5 si Galaxy O7.

Acum se pare ca aceste denumiri au fost schimbate cu Samsung Galaxy Mega On si Galaxy Grand On si au aparut si primele informatii cu privire la specificatiile celor doua noi modele ale companiei coreene.

Samsung Galaxy Mega On (SM-G600) va avea un ecran de 5.5 inch cu o rezolutie de 1.280 x 720 de pixeli, o camera principala de 13MP si una secundara de 5MP, un procesor Qualcomm Snapdragon 410 cu patru nuclee, tactate la 1.2GHz, o memorie RAM de 1.5GB si o memorie interna extensibila de 8GB, alaturi de o baterie cu o capacitate de 3.000mAh. Din punctul de vedere al dimensiunilor, acesta va avea 151.8 x 77.5 x 8.2 mm si va avea o greutate de 145 de grame, iar sistemul de operare va fi Android 5.1 Lollipop.

Cel de al doilea device, Galaxy Grand On (SM-G550), va avea un ecran de 5 inch cu aceeasi rezolutie ca si fratele mai mare, o camera principala de 8MP si una secundara de 5MP, un procesor Exynos 3475 tactat la 1.3GHZ, o memorie RAM de 1GB si o memorie interna extensibila de 8GB. Sistemul de operare va fi acelasi de pe Galaxy Mega On, iar dimensiunile vor fi 142 x 71.9 x 8.5 mm si va avea o greutate de 140 de grame.

Pana in prezent nu stim exact ce planuri are Samsung cand vine vorba de aceste device-uri, avand in vedere specificatiile oarecum comune pentru segmentul din care vor face parte. In momentul in care vom detine aceste informatii, vom reveni asupra subiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!