SmartphonesStiri

Speedsurfer, primul smartphone sub brandul Telekom are 4G

speedsurfer

Telekom Romania lanseaza Speedsurfer, sau primul smartphone sub propriul brand T: echipat 4G LTE si sistemul de operare Android.

Speedsurfer este un telefon accesibil, de aceea si lista de specificatii nu este impresionanta. Telefonul beneficiaza de un ecran HD cu diagonala de 4.5 inci, este echipat cu un procesor quad-core de 1.2GHz, 1GB memorie RAM, 8GB spatiu de stocare (doar 5GB liberi pentru utilizator), o camera principala de 5 megapixeli, capabila sa filmeze in format HD la 720p si sistemul Android 4.3 JellyBean.

“Aşa cum am promis, lansăm noi produse şi servicii sub umbrela brandului T, la standarde noi şi îmbunătăţite. Speedsurfer este primul nostru smartphone sub brand propriu, compatibil cu tehnologia 4G, care încorporează valorile brandului: Inovaţie, Simplitate şi Competenţă”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product Management Director la Telekom Romania.

Telefonul mai beneficiazxa si de slot microSD, port micro USB, WiFi, Bluetooth 4.0 si GPS integrat.

Speedsurfer este disponibil in magazinele Telekom Romania si Germanos din toata tara la pretul de 99 lei impreuna cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe luna (TVA inclus), ofera trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitata in orice retea si beneficii in roaming: 100 in UE si 100 minute in tările din Zona 2. Smartphone-ul este disponibil si fara abonament, la pretul de 799 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!