StiriTableteTelecom

Telekom Romania lanseaza SpeedTAB, prima tableta sub brand propriu

telekom romania SpeedTAB

SpeedTAB, prima tableta lansata sub brandul T

In luna Octombrie a acestui an, operatorul Telekom Romania a lansat SpeedSurfer, primul smartphone sub brand propriu. Astazi, compania trece la pasul urmator, adica pe segmentul de tablete, lansand SpeedTAB,  prima tableta sub brandul companiei Telekom.

SpeedTAB este o tableta de 10.1 inch cu tehnologie IPS LCD si rezolutie HD (1280 x 800), cu o constructie metalica si design unibody. Tableta dispune de un procesor quad-core Cortex A9 de 1.6GHz, 1GB memorie RAM, 8GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil – suporta maxim 32GB) si dispune de o baterie de 6600mAh, ce promite pana la 10 ore autonomie in cazul utilizarii multimedia. In plus, SpeedTAB este compatibila cu tehnologiile 3G si 4G cu suport pentru apeluri voce, ruleaza Android 4.2 Jelly Bean si beneficiaza de doua difuzoare stereo cu tehnologia surround DTS.

Tableta SpeedTAB este disponibila la pretul de 279 lei la abonamentul Internet Nelimitat T (33,48 euro/luna, TVA inclus), ce ofera trafic de date national nelimitat, primii 3GB la viteze de download de pana la 150Mbps. Promotional, pana la data de 31 decembrie 2014, clientii beneficiaza de dublu trafic de date recomandat in primele 3 luni de abonament. Oferta se aplica contractelor incheiate pe 12 sau 24 luni, atat pentru activarile noi, cat si pentru prelungirile de contract. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul operatorului telecom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!