StiriTechVideos

Star Trek Into Darkness [Video Trailer]

trailerul oficial la filmul Star Trek Into Darkness

Orice iubitor de tehnologie a avut la un moment dat contact intr-un fel sau altul cu indragita franciza Star Trek creata de  Gene Roddenberry, ce a debutat pentru prima data pe ecrane, pe 8 Septembrie, 1966 in Statele Unite la NBC. Seria originala din 66 avandu-l în rolul principal  (rolul capitanului Kirk) pe binecunoscutul William Shatner.

Mare parte din gadget-urile pe care le utilizam astazi, sunt inspirate din Star Trek sau alte block bustere science fiction (Star Wars, Aliens, etc).

Ieri a fost lansat primul trailer pentru Star Trek Into Darkness, film artistic ce v-a avea premiera anul viitor in luna mai. Noul proiect il are la „butoane” pe, poate cel mai in voga producator de la Hollywood din ultimii ani – J.J Abrams, la care se adauga o serie de vedete cum sunt Chris Pine, Zachary Quinto (serialu Heroes) say Benedict CUmberbatch, cunoscut pentru rolul sau din Sherlock Holmes. Cu o asa distributie si cu marele maestru din spatele seriei Lost, Fringe si mai nou, seriale ca: Revolution, Person of Interest sau filmul artistic Super 8. Star Trek Into Darkness cel mai probabil v-a deveni un number 1 in box office-ul de peste ocean.

httpvh://youtu.be/diP-o_JxysA

httpvh://youtu.be/cvEce6sz2xM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!