StiriTech

Starbucks ofera incarcare wireless pentru gadgeturile clientilor sai in Europa

Starbucks ofera incarcare wireless

Starbucks ofera acum incarcare wireless si in cafenele din Europa.

Incepand de saptamana aceasta, clientii Starbucks din Marea Britanie, sunt oficial primii europeni care isi pot incarca cu ajutorul tehnologiei wireless bateria gadgeturilor personale in interiorul cafenelelor companiei.

Spre finele anului trecut Starbucks in parteneriat cu Powermat (firma producatoare de incarcatoare wireless), au introdus pentru prima oara acest serviciu gratuit in Statele Unite, promitand la acea data evaluarea posibilitatii de a introduce acelasi tip de serviciu in Europa.

Daca experimentul da rezultate, intr-un viitor apropiat, am putea beneficia si noi de acest tip de serviciu gratuit in cafenelele Starbucks din tara. Problema ar fi ca, nu toate dispozitivele actuale sunt compatibile cu tehnologia Powermat. Astfel ca este necesara conectarea unui dongle wireless la iPhone, telefonul cu Android, tableta, mp3 player, etc, dongle pe care Starbucks il pune la dispozitia clientilor sai in mod gratuit deocamdata, chiar daca ele costa in mod normal 10 lire sterline. De ce ar fi o problema cu aceste dongle-uri? Pentru ca, mai mult ca sigur, ele vor fi sustrase de clienti.

powermat-wifi-dongle (1)

McDonalds, au anuntat si ei introducerea tehnologiei care va permite incarcare wireless in viitorul apropiat.

Credeti ca un astfel de serviciu ar fi benefici in Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!