AccesoriiGamingStiriTech

SteelSeries lanseaza linia de mousi Sensei [RAW]

Odata cu lansarea mouse-ului Sensei special conceput pentru gaming (se adreseaza pro gamerilor) avand o suprafata metalica, SteelSeries se bucura de un real succes in randul acestora, fapt pentru care a decis sa lanseze doua versiuni noi de mousi sub un nou brand – Sensei [RAW].


Diferenta dintre Sensei – mousul metalic pentru pro gameri si Sensei [RAW] (linie ce se adreseaza tuturor celor ce isi doresc un mouse performant dar si de calitate), este data de materialul din care este construita suprafata lor (lucioasa si/sau cauciucata), dar si renuntarea la procesorul propriu ARM de 32 biti, astfel si pretul este unul cu $20 mai mic, mai accesibil. In plus Sensei [RAW] vine cu optiunea de a putea seta cele trei led-uri pentru a pulsa la un anumit interval de timp.

Practic aveti aceleasi performante ale mouseului Sensei dar cu o suprafata nemetalica, fiind acoperit la suprafata cu un plastic lucios sau cu cauciuc depinde de preferintele fiecaruia.

Pretul mousilor Sensei [RAW] este de $60 de dolari si pot fi comandati online direct de pe siteul SteelSeries. Tot la ei pe site gasiti si date amanuntite despre specificatiile lor.

httpvh://youtu.be/OAXVPducUl0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!