AccesoriiStiriTelecomTV

Stickul Orange TV acum disponbil in oferta operatorului

Stickul Orange TV

Incepand de saptamana aceasta Orange Romania lanseaza in premiera stickul Orange TV, un mini dispozitiv portabil care ofera acces instant pe televizor la filmele, serialele, emisiunile si programele din Orange TV Go, transformand totodata telefonul sau tableta intr-o telecomanda.

Orange TV este singurul serviciu de televiziune din Romania care ofera un astfel de dispozitiv, ce le permite clientilor sai sa aibe acces la astfel de continut, fie ca sunt acasa, la servici sau in vacanta.

„Stickul Orange TV este o inovație care ne permite să transmitem conținutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului și să le oferim clienților întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienți să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Stickul Orange TV poate fi utilizat atat de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cat si de cei care urmaresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe langa continutul din aplicatia Orange TV Go, acestia au acces direct pe televizor la fotografiile, melodiile sau filmele personale salvate pe smartphone sau tableta.

Clientii care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achizitiona stickul Orange TV la pretul standard de 40 de euro, TVA inclus.

La achizitia unui stick (pana pe 31 august), clientii vor primi gratuit timp de 3 luni optiunea World HD Go, care ofera acces la peste 45 de canale TV romanesti si internationale si peste 500 de filme si seriale prin Movie Go Unlimited. Tot acest continut poate fi urmarit pe smartphone, tableta, PC si, cu ajutorul stickului Orange TV, acum si pe televizor.

Abonatii World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achizitiona stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Pana pe 31 august, abonatii World HD si Universe HD primesc timp de 7 luni si optiunea Movie Go Unlimited.

De asemenea, pana pe 31 iulie, traficul de internet in Orange TV Go este gratuit pentru toti clientii Orange, care sunt invitati sa se bucure de serviciu in aceasta vara, sa descopere canalele promotionale disponibile gratuit in aplicatie, si sa beneficieze din plin de reteaua de internet de mare viteza 4G si 4G+.

Mai multe informații despre stickul Orange TV si despre serviciul Orange TV pot fi gasite pe www.orange.ro/tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!