EvenimenteStiriTech

Studiu: Interesul romanilor pentru device-urile Smart este in crestere

IMG-20130801-WA0004

Un studiu efectuat de Samsung Electronics Romania arata ca interesul romanilor pentru dispozitivele de tip Smart este in crestere fata de anii anteriori. Numai putin de 62.7% din cei intervievati au raspuns ca doresc sa achizitioneze in urmatoarele 12 luni de zile, unul sau mai multe dispozitive de acest tip.

Acelasi studiu arata ca aproximativ 23% dintre acestia s-au aratat interesati de achizitionarea unui Smart TV, 28,7% de un smartphone, iar 27,6% de o tableta.

„Rezultatele acestui studiu confirmă interesul în creştere pentru device-urile smart în rândul consumatorilor români, tehnologia oferind astăzi noi oportunităţi de comunicare, interacţiune şi dezvoltare. Samsung, lider în domeniul inovației tehnologice, va continua să le aducă consumatorilor soluții care să răspundă nevoilor lor specifice şi care să îi ţină mereu conectaţi la ceea ce este important pentru ei”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager Samsung România. 

Studiul a fost efectuat in luna iulie, pe un esantion de peste 450 de cetateni din randul utilizatorilor de Internet din cele mai mari 10 orase din tara, cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!