SmartphonesStiri

Sunny V38 un nou smartphone de la E-Boda cu un ecran superior

Sunny V38

E-Boda a mai lansat astazi un model de smartphone, este vorba despre Sunny V38 un model dedicat in principal tinerilor activi. Telefonul nu impresioneaza la capitolul hardware, decat pe partea de afisaj, despre care producatorul roman spune ca este un display IPS de 3.78 inch produs de Sharp, compania din spatele afisajelor Retina.

Sunny V38 este un telefon dual-SIM (dual active), ce beneficiaza de un procesor dual core de 1,2 GHz, 512MB memorie RAM si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.

”Când mă gândesc la Sunny V38, mă aștept să-l văd în parcurile de skateri sau în curtea școlii, în mâinile tinerilor. Această categorie de utilizatori folosește smartphone-ul, în principal, pentru apeluri voce, sms, navigare pe Internet, rețele sociale, aplicații de chat,e-mail, jocuri și muzică, iar Sunny V38 a fost făcut pentru a ține pasul cu stilul lor de viață dinamic”, declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. ”În același timp, îl văd ca pe un smartphone pe care îl poți achiziționa pentru a-l dărui unei persoane dragi”, adaugă Alexandru Drăgoiu.

Sunny V38 poate fi achizitionat de pe site-ul E-Boda si din magazinele partenere la pretul recomandat de 399 lei.

Sunny V38 V38_9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!