BreakingSmartphonesStiri

Super smartphone-ul cu Android de la Evolio in prima fotografie

super smartphone

Super smartphone-ul Evolio in mana presedintelui companiei, Liviu Nistoran.

In toamna anului trecut Evolio anunta in premiera primul sau smartphone cu Android, Evolio Happy, un model de buget care s-a vandut ca painea calda, conform informatiilor primite de Gadget Talk, chiar de la producator. Telefonul Evolio Happy a fost si la noi in teste pentru doua saptamani in luna noiembrie a anului trecut.

Cunoscut in mare parte pentru producatia de tablete cu Android, Evolio se pregateste de debutul unui super smartphone, conform unui post publicat de CEO-ul companie, domnul Liviu Nistoran, pe pagina personala de Facebook.

„Lucram la un nou produs: Super-smartphone-ul Evolio,” a scris Liviu Nistoran,CEO Evolio.

Postul in cauza este insotit de o fotografie in care managerul companie tine in mana acest super smartphone, despre care nu avem detalii la aceasta ora. In orice caz, daca telefonul se va ridica la nivelul tabletei lansate anul acesta si testata de curand si de noi, Evolio X8 Fusion, atunci e de asteptat ca acest model sa faca furori pe plan local.

Asteptam cu nerabdare sa vedem ce surpriza ne pregateste producatorul autohton in materie de smartphone-uri. Voi ce v-ati dori de la primul super smartphone Evolio?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!